Ο Παναθηναϊκός έκανε το 4Χ4, 3-0 τον Λεβαδειακό

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στην φετινή Σούπερ Λίγκα πέτυχε ο Παναθηναϊκός παρουσία περισσότερων από 2.000 οπαδών του στο Ολυμπιακό στάδιο, επικρατώντας με 3-0 του Λεβαδειακού. 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Πρωταγωνιστής του ματς ήταν αναμφίβολα ο Χατζηγιοβάνης, που φρόντισε να μοιράσει τις ασίστ και στα δύο τέρματα του «τριφυλλιού», στον Καμπετσή στο 5’, που… άνοιξε λογαριασμό, αλλά και στον Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος στο 45’ πέτυχε επίσης το πρώτο του γκολ με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, ο Χατζηγιοβάνης είχε και ένα εντυπωσιακό δοκάρι, στο 36’!

Οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, κάνοντας συντήρηση δυνάμεων στην επανάληψη, κλείνοντας ωστόσο την αναμέτρηση με ένα πολύ ωραίο γκολ του Γιόχανσον στο 93’ και φτάνοντας στο 4Χ4 στο Πρωτάθλημα, κάνοντας τον κόσμο τους να φύγει «γεμάτος» από το ΟΑΚΑ…

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Ινσούα, Δώνης (66’ Εμμανουηλίδης), Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Χαζτηθεοδωρίδης (66’ Κάτσε), Καμπετσής (75’ Μακέντα).

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Φαβαρό, Χατζηλάμπρος, Όμο (46’ Κρνέτα), Καραχάλιος, Σαβατόνγκο, Σουμπίνιο (72’ Μανγκά), Νανγκίς (46’ Γιακουμάκης), Μαρκόφσκι.

Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας).

To Top