Καυστική ανακοίνωση του Super 3 για Γιαννακόπουλο και νέο κάλεσμα για το Παλέ (photo)

Υπέρ του εκλιπόντος Παύλου Γιαννακόπουλου και κατά του γιού του και επικεφαλής του Παναθηναϊκού, Δημήτρη, στράφηκε ο Super 3 με αφορμή μια τοποθέτηση του τελευταίου για τον Παναγιώτη Φασούλα και τον Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά η θέση του συνδέσμου:

«Κύριε Παύλο, το σεβασμό μας σαν άνθρωπος και σαν παράγοντας τον κέρδισες το 1992 όταν τελείωσε το ματς στη Γλυφάδα…

Για την ιστορία ο ΑΡΗΣ σε εκείνο το παιχνίδι στη Γλυφάδα είχε ζητήσει 1200 εισιτήρια, όσα δικαιούταν. Τότε ο Κύριος Παύλος είχε αμφισβητήσει ότι θα πουλούσαμε αυτά τα εισιτήρια και θα κατεβάζαμε αυτόν τον κόσμο και θεώρησε ότι ήταν τέχνασμα του ΑΡΗ να ζητήσει και να πληρώσει τα εισιτήρια που δικαιούταν κατεβάζοντας λιγότερα άτομα με κέρδος να μείνει μισοάδειο το γήπεδο μιας και τα υπόλοιπα εισιτήρια θα πήγαιναν στους βάζελους.

Πριν το τζάμπολ το μέρος που αναλογούσε σε εμάς ήταν πίτα. Σαν τσαμπιά κρεμόμασταν και κάτω και πάνω στο πέταλο. Ζίγκα τα λεωφορεία με άλλους τόσους μέσα όρθιους. Μεσ’ στο γήπεδο ο Κύριος Παύλος άκουσε ένα σύνθημα «Παύλο κοίτα του ΑΡΗ το λαό αυτοί είναι που θα ‘ρχόμασταν μονάχα 100»!

Τελειώνοντας το παιχνίδι πηγαίνοντας στα λεωφορεία κάποια στιγμή καταλάβαμε με έκπληξη ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο δυνατός μεγαλοβιομήχανος και πρόεδρος του παναθηναικού και τεράστιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ΑΝΔΡΑΣ βγήκε από το γήπεδο χωρίς συνοδείες και μπράβους, πέρασε τις διμοιρίες των ματ, βρέθηκε ανάμεσά μας και φώναξε συγγνώμη που σας αμφισβήτησα. Μπράβο σας σαν κόσμος.

Και μόνο που αυτός ο άνθρωπος έκανε τη συγκεκριμένη κίνηση σημαίνει πολλά. Ήθος, αξιοπρέπεια και μαγκιά.

Κυρ Παύλο… συγγνώμη αν σ’ανησυχήσουμε εκεί ψηλά αλλά αυτό το χαϊβάνι ο γιος σου λυπόμαστε που το λέμε δεν σε έμοιασε σε ΤΙΠΟΤΑ. Σε τίποτα όμως. Τότε και σε διάφορες δηλώσεις σου όταν προσπαθούσες να χτίσεις την ομάδα σου παραδεχόσουν ότι όλη η Ελλάδα έμαθε το μπάσκετ από εκείνη την ομάδα του ΑΡΗ και ήθελες να χτίσεις και να δημιουργήσεις κάτι ανάλογο. Ήσουν αντίπαλος αλλά σεβόσουν και ανταγωνιζόσουν ένα ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΗ.

Το χαϊβάνι ο υιός σου, που δεν σε έμοιασε σε τίποτα όπως γράψαμε και πιο πάνω, έχει την ανάγκη να πουλήσει τρελίτσα σε έναν αδύναμο ΑΡΗ με τα δικά του προβλήματα.

Κάποια σαββατοκύριακα με αναρτήσεις του γίνεται μπαουγκάρα, κάποιες άλλες στιγμές θέλοντας να παριστάνει τον μπάτλερ του κοκωβιού εδώ πάνω έχει την εντύπωση ότι βράζει η Β. Ελλάδα, αλλά τελικά μόνο το κεφάλι του βράζει.

Ασχοληθείτε με τον ΑΡΗ όταν με το καλό γίνει δυνατός. Αλλά είστε τόσο λίγοι σαν άνθρωποι που η κατάσταση του αντιπάλου στο μυαλό σας δεν παίζει καμία σημασία.

Πήρες για παράδειγμα αυτόν εδώ τον κοκωβιό τον φίλο σου τον δισεκατομμυριούχο που πουλούσε τρελίτσα τα προηγούμενα χρόνια.

Κύριε Παύλε συγγνώμη που σε ανησυχήσαμε για το χαιβάνι τον υιό σου. Τα τρυπάκια σας και ότι θέλετε να κερδίσετε μέσα από αυτά έτσι όπως έχετε καταντήσει το μπάσκετ, μακρυά από τον ΑΡΗ.

Δημήτρη Γιαννακόπουλε η τσίπα και το μπεσαλίκι δεν είναι εμπορεύσιμα να βρεις να τα αγοράσεις. Ή το χεις ή δεν το χεις. Και σ΄αυτό το είδος είσαι πολύ φτωχούλης!

Αύριο ΟΛΟΙ στο ΠΑΛΕ για αυτό που λατρεύουμε σ’όποια κατάσταση κι αν είναι!».

To Top