ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς… ανάσα! Προπόνηση και σήμερα ενόψει ΑΕΚ και αποστολή από τον Ένινγκ

Ο Άρης συνεχίζει για την επόμενη μέρα χωρίς… ανάσα! Οι υποχρεώσεις τρέχουν και οι «κιτρινόμαυροι» μετά το διπλό και την πρόκριση στο Περιστέρι για το Κύπελλο έχουν ρίξει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν σήμερα ουσιαστικά την πρώτη και… τελευταία τους προπόνηση πλήρεις ενόψει του αυριανού εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ. Χθες, στο Δασυγένειο, όσοι αγωνίστηκαν στο ματς της Πέμπτης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι, θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Μίχαελ Ένινγκ, ο οποίος υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Ο προπονητής του Άρη γνωρίζει καλύτερα από όλους το θέμα της κούρασης στην ομάδα του. «Δεν έχουμε πολλές ανάσες, έχουμε και παίκτες με μικροπροβλήματα τραυματισμών, υπάρχει ένα μειονέκτημα λόγω κόπωσης αλλά πρέπει να ανταπεξέλθουμε» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στο βασικό σχήμα.

«Θα ζυγίσουμε τα δεδομένα στην προπόνηση. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε 8-9 αλλαγές στο ματς της Κυριακής» δήλωσε χαρακτηριστικά.

To Top