“Καυτά” ερωτήματα από το Aris Athens Club: “Τέλος στην ασυλία, στην ομερτά, το παρακράτος”

Ανακοίνωση εξέδωσε το “Aris Athens Club” για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Αναλυτικά:

“Ολιγάρχης
Κυβέρνηση, Βουλή, Δικαστές, Εισαγγελείς, Μπάτσοι, ΜΜΕ. Βουτηγμένοι στα σκατά σε επίσημη πια συμμαχία με το υπόκοσμο.
Έχετε καταδικαστεί ήδη για ηθική αυτουργία και συνέργεια σε άλλη μία δολοφονία.
Θέλετε να μιλήσουμε για την βία; Κανένα πρόβλημα.

Πρώτα πείτε μας λίγο, τι έγινε με τους δολοφόνους του Τόσκο; Τι περιμένετε να κάνουν ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ όταν μένουν ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ με ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ? Ουσιαστικά τους είπατε: «Ορμάτε, βαράτε στο ψαχνό»
Να μιλήσουμε, λοιπόν, για την βία ναι.

Να μιλήσουμε για την κρατική βία, την παρακρατική βία, την οικονομική βία, την ρατσιστική βία, την φασιστική, την έμφυλη, την βία του να παλεύεις να επιβιώσεις.
Για την οπαδική; Να μιλήσουμε και για αυτή ναι. Αλλά τώρα πως σχετίζεται; Ήταν αυτό οπαδική βία ή… συμπλοκή; ΠΩΣ κ ΓΙΑΤΙ? Ωμή , στυγνή δολοφονία από συμμορία ήταν.

Αλλά μιλώντας γενικά, φιλοσοφικά, κοινωνικοπολιτικά τώρα, απλά στρέφουμε αλλού τη συζήτηση, αοριστολογούμε και εν τέλει αθωώνουμε φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς.

Συγκεκριμένοι είναι οι δράστες και οι προστάτες τους. Έχουν όλοι ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις.
Αλλά η αστυνομία ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ -Πολιτικοί και «Επιχειρηματίες»- ξέρει καλά. Ξέρει και πάει και συλλαμβάνει 15 Αρειανούς.

Με ζεστό το αίμα του δολοφονημένου παιδιού – είδατε «συμπλοκές» και «ραντεβού οπαδών» ή πιο Light είδατε κάτι «λάθος μέρος, στη λάθος στιγμή». Ποιο λάθος μέρος ρε Μετρόπολις και SDNA? Κάτω απ’ το σπίτι τους αράζαν τα παλικάρια. Αλλά πότε είχατε τσίπα να την βρείτε τώρα.
Πάμε λοιπόν:

Ποια ομάδα έχει 3 μεγαλοστελέχη της Αστυνομίας ΕΠΙΣΗΜΑ στις τάξεις της ΠΑΕ της;
Ποιας ομάδας ο πληρωμένος στρατός «οπαδών»-υπαλλήλων έχει προβεί ήδη σε δύο δολοφονίες;
Ποιοι χτυπάνε παιδάκια παιδικών ομάδων και γονείς; Ποιοι χτυπάνε 15χρονους και έφηβους αθλητές σε κεντρικά σημεία της πόλης ανενόχλητοι;
Ποιοι πήρανε πανιά άλλης ομάδας της πόλης, του ηρακλή, με παράδοση από τα χέρια της αστυνομίας που τα είχε κατάσχει από σπίτι;
Ποιοι πληρώσανε ακριβοπληρωμένους δικηγόρους για την υπεράσπιση στη δίκη Τόσκο;
Δουλεύουν στο Τμήμα Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης γονείς κατηγορουμένων;
Ποιοι μεγαλοσυνδεσμίτες έχουν σχέσεις με γυναίκες του Τμήματος αυτού;
Σε ποιον χαρίστηκαν ιδιωτικά χρέη από κυβερνήσεις;
Ποιοι δήθεν «μακεδονομάχοι» καίνε κτίρια – κοινωνικούς χώρους και κανείς δεν τους κατονομάζει;
Ποιοι ρίχνουν πρόστιμα για «κορωνοπάρτυ» σε μαζέματα Συνδέσμων του ΑΡΗ;
Ποιοι τραμπουκίζουν ιδιοκτήτες ακινήτων για να ξενοικιάσουν το κτίριο τους από Συνδέσμους του ΑΡΗ;
Ποιοι και πως αναβάλλουν επ’ αόριστον δίκες οπλοφορούντων παρανόμως και δημόσια;
Ποιοι κυκλοφορούν ελεύθεροι ενώ γίναν γνωστά πρόσωπα και ονόματα από τα εγκλήματα των φασιστών στη Σταυρούπολη;
Ποια ΜΜΕ της Σαλονίκης βγάλανε τελευταία την είδηση, ακόμα και μετά από αυτά των Αθηνών; Που ακόμη κι όταν την βγάλαν, τη διαστρεβλώσαν και επιχειρούν ακόμη και τώρα τον αποπροσανατολισμό, συμψηφισμούς και τη συκοφαντία;

Τι έχουν μέσα μαύρες σακούλες που ξεκινάν από κύκλους ομάδων μοιράζονται σε στελέχη του κρατικού μηχανισμού και παύουν ποινικές διώξεις;
Ποιοι με το σύνθημα «μια πόλη μια ομάδα» επιχειρούν 8 χρόνια αφανισμό και υλική και φυσική εξόντωση κάθε άλλης φωνής και χρώματος;
Τραγουδάνε κάποιοι συνθήματα για τον δολοφονημένο Μπλιώνα και τον δολοφονημένο Τόσκο;

Τα «ερωτήματα» είναι ατέλειωτα, οι απαντήσεις πασίγνωστες.
ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ γλοιώδη υποκείμενα. Έχετε αλλοιώσει μια πόλη ολόκληρη, την έχετε βρωμίσει, την έχετε εκφυλίσει με ένα σκασμό μαύρο χρήμα και πλέον μετά από συνειδήσεις δολοφονείτε ευθέως ανθρώπους, νέα παιδιά.

ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.
Εμείς απ’ την άλλη, έχουμε άλλη κουλτούρα, έχουμε ψηλά, πολύ ψηλά το τι σημαίνει ΟΠΑΔΙΣΜΟΣ. Είμαστε άνθρωποι και παλεύουμε για την ανθρωπιά αυτή.

Και για τα ιδανικά μας. Και εμάς και όλον τον ΛΑΟ του ΑΡΗ δεν θα τον αλλοιώσετε ποτέ. Ότι ατομικές ή ομαδικές εν γένει ευθύνες υπάρχουν στα οπαδικά, θα τις δούμε ναι. Θα τις δούμε ήρεμα, ψύχραιμα και μόνοι μας. ΤΩΡΑ πρέπει να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΜΕΣΑ Η ΑΣΥΛΙΑ, η ΟΜΕΡΤΑ και το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ που ελέγχει ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. Μετά οι πληρωμένοι στρατοί πανταχόθεν. Μην χαθεί το δάσος.

Που ακόμα και τώρα κάποιοι την δολοφονία την λένε «απώλεια». Που η κρατική τηλεόραση βραδιάτικα ξανατόλμησε και είπε για «λάθος μέρος» και για «συμπλοκή συμμοριών».

Και όχι, δεν είναι “ανεγκέφαλοι οπαδοί”. Είναι παρακρατικοί, με την ανοχή Κράτους και με στήριξη συγκεκριμένων μεγιστάνων. Συμμορία είναι που αμφίβολο είναι αν έστω κ τώρα θα μαζευτούν για το θεαθήναι, γιατί όταν σβήσουν τα φώτα ένας θεός ξέρει. Συμμορία, που μπορεί να γίνει ό,τι την θέλουν: από «μαθητές ΕΠΑΛ», μέχρι μπράβοι κατά διαδηλωτών και τραμπούκοι εφήβων αθλητών.

Εμείς σεβόμαστε την αγνή αγάπη φιλάθλων κι οπαδών για την ομάδα τους. Δεν είναι όλοι ίδιοι. Οι Αρειανοί στην Θεσσαλονίκη, ζουν, αναπνέουν, δουλεύουν παρέα με φίλους και συγγενείς τους άλλων ομάδων. Μια πόλη ολόκληρη συγκλονισμένη ναι, αλλά μια πόλη που γνώριζε. Μην κοροιδευόμαστε.

Κλείνουμε εδώ και αναμένουμε.
– Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του ΑΛΚΗ
– Για μας μπάλα δεν υπάρχει ούτε σήμερα, ούτε χωρίς την απομόνωση και καταδίκη των υποκειμένων αυτών και των ηθικών τους αυτουργών και χρόνιων υποκινητών.
Μια πόλη – μια ομάδα – μια εγκληματική συμμορία
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Aris Athens Club est. 1984”

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

 

To Top