ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ράγισαν και οι πέτρες! Σε κλίμα οδύνης το “τελευταίο αντίο” στον Άλκη, τραγικές φιγούρες οι γονείς του… (PRESSARIS-photos)

Μια νέα δύσκολη μέρα έχει ξημερώσει. Σκληρή, με αβάσταχτο πόνο… Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους, πώς ένα βλαστάρι ξεψύχησε από τα χέρια αδίστακτων δολοφόνων απρόκλητα, μετά την φονική ενέδρα που του έστησαν στην περιοχή Χαριλάου.

Ο 19χρονος Αλκιβιάδης Καμπανός, ο Άλκης όλης της Ελλάδας πια, έσβησε τόσο άδικα και πρόωρα, βυθίζοντας σε απέραντη θλίψη την οικογένεια του, όλους τους υγιώς σκεπτόμενους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Η κηδεία του πραγματοποιείται σήμερα στη Βέροια, από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου (κοιμητήρια).

Λίγο πριν σε κλίμα οδύνης έφτασε το φέρετρο με τη σορό του άτυχου Άλκη. Συγγενείς, φίλοι, και κάτοικοι της Βέροιας με δάκρυα στα μάτια λένε το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Άλκη, στο εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου, στα κοιμητήρια της Βέροιας. Ράγισαν και οι πέτρες… Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, έφτασαν υποβασταζόμενοι εκεί όπου θα αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά το βλαστάρι τους… Ποιος να τους παρηγορήσει; Τι να τους πει; Τι θα μπορούσε να τους πει;

Όπως μεταδίδει το thesstoday.gr “πάνω στο φέρετρο ο κόσμος αφήνει λευκά τριαντάφυλλα και στεφάνια γύρω από την εκκλησία, όπου μεταξύ άλλων έστειλαν οπαδοί και φίλαθλοι για τον αδικοχαμένο Άλκη. Οι κοντινοί του άνθρωποι, η οικογένεια του, σε τραγική κατάσταση ψάχνουν να βρουν μια λογική εξήγηση, αλλά δεν είναι καν σε θέση να το πιστέψουν. Δεν μπορούν να δεχτούν πως δεν θα ξαναδούν το αγαπημένο τους πρόσωπο. Σε λίγη ώρα θα αρχίσει η νεκρώσιμη ακολουθία και θα ακολουθήσει η κηδεία.”.

Στεφάνια έχουν στείλει ήδη μεταξύ άλλων η ΠΑΕ Άρης, η KAE Άρης,ο ΑΣ Άρης, η Αναγέννηση Επανωμής, ο Super 3 Βέροιας, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, το προσωπικό του 424 Σ.Ν. , η 1η Μεραρχία Πεζικού (o χαροκαμένος πατέρας είναι στρατιωτικός), το 3ο Δημοτικό σχολείο Επανωμής, το 2ο ΓΕΛ Βέροια κ.α.

Δείτε εικόνες:

 

To Top