«Καυτή» η κερκίδα, κατώτερη του αναμενομένου η οικονομική ανάσα

Οι εποχές είναι δύσκολες για τις ομάδες, αλλά και για τον απλό κόσμο. Η ομάδα είχε και έχει ανάγκη την ηθική, αλλά και την υλική συμπαράσταση των φιλάθλων. Η πρώτη… περίσσευε το Σάββατο. Οι κερκίδες ήταν «καυτές» από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Κλεάνθης Βικελίδης και βοήθησαν τα μέγιστα την ομάδα να φτάσει στον στόχο της.

Οι φίλαθλοι του Άρη στάθηκαν στο πλευρό των παικτών και τους «έσπρωξαν» στην νίκη. Όπως και έγινε…

Σε ότι αφορά την υλική συμπαράσταση, ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο κατέθεσε, σε τέτοιους καιρούς, το υστέρημά του. Υστέρημα, χωρίς υπερβολή. Η οικονομική ανάσα που πήρε η ΠΑΕ, όμως δεν έδωσε την ανάσα που θα προσδοκούσαν όλοι. Ήταν αρκετά κάτω από τα αναμενόμενα έσοδα. Ειδικά σε ένα παιχνίδι ντέρμπι, με έναν εμπορικό αντίπαλο, όπως είναι η ΑΕΚ. Το τελευταίο ντέρμπι της κανονικής περιόδου, με μια ομάδα που έχει αγωνιστικά τους ίδιους στόχους με τους κίτρινους…

Τα επίσημα στοιχεία μιλούν για περίπου 8.600 εισιτήρια και για μεικτά έσοδα της τάξης των 77.000 ευρώ. Με τις παρακρατήσεις, τα έξοδα, αλλά και την εκκαθάριση κάποιου αντιστοιχιζόμενου ποσού για τα διαρκείας, τα καθαρά έσοδα μειώνονται ακόμη περισσότερο.

Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει κανέναν. Όμως αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα… Όσο κι αν ενοχλεί ή αν πειράζει κάποιους.

Είναι εποχές, όπου η ωραιοποίηση της πραγματικότητας δεν βοηθάει κανέναν.

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

 

 

To Top