Τώρα η άλλη «μάχη» του Άρη στο μέτωπο της αδειοδότησης

Ο Άρης πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού στο δεύτερο γύρο, καλύπτει το χαμένο έδαφος και …πατάει γκάζι για είσοδο στη 5άδα. Η «επιστροφή» του στο πρωτάθλημα γίνεται με δυναμικό τρόπο, αποκτώντας οντότητα και αυτοπεποίθηση.   

 Ο Μασάδο τρέχει ένα σερί επτά αγώνων δίχως ήττα σε σύνολο εννιά από τις 4 Ιανουαρίου. Η ομάδα βρήκε -έστω κι αργά- τον ρυθμό για τον οποίο ειπώθηκαν πολλά από την αρχή της χρονιάς, παράγοντας που κράτησε τους κίτρινους καθηλωμένους στη μετριότητα για σχεδόν τέσσερις μήνες.

 Η ανάκαμψη της ομάδας δίνει κίνητρο σε όλους, αλλά ταυτόχρονα επιβάλει να διευθετηθούν άμεσα υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την ηρεμία και την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

 Είναι κοινό μυστικό πως η διοίκηση έχει ζητήσει επανειλημμένα από τους παίκτες να δείξουν υπομονή και καλή διάθεση στο θέμα που τους «καίει». Το οικονομικό βρίσκεται στη κορυφή της πυραμίδας των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι διοικούντες του Άρη, οι οποίοι καλούνται να κλείσουν «πληγές» και μάλιστα το συντομότερο δυνατό.

 Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μπορεί να συνεχίζονται, ωστόσο η εβδομάδα θα είναι εξαιρετικά κρίσιμη αναφορικά με την υπόθεση της αδειοδότησης. Στο μεσοδιάστημα από την έκτακτη γενική συνέλευση του «Βελλίδειου» έγιναν ζυμώσεις μέσα από την ενημέρωση που παρείχε η διοίκηση στους ποδοσφαιριστές.

 O επίσημος Άρης -όπως έχει γράψει το PRESSARIS- έχει επιδοθεί στη προσπάθεια να εξασφαλίσει δίχως προβλήματα το πιστοποιητικό συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα. Η διαδικασία αυτή μόνο εύκολη δεν είναι, αφού απαιτείται να κλείσουν λογαριασμοί της προηγούμενης ημερολογιακής χρονιάς, μέσω επίσημων εγγράφων για να προχωρήσει η αδειοδότηση.

 Η διοίκηση έχει προτείνει μεταξύ άλλων στους παίκτες διακανονισμό για τα δεδουλευμένα, πρόταση που βρίσκει άλλους σύμφωνους και άλλους όχι. Επιφυλάξεις εξακολουθούν να υπάρχουν κυρίως από ποδοσφαιριστές με υψηλά συμβόλαια, οι οποίοι θέλουν να διασφαλιστούν οικονομικά.

 Η προσέγγιση σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα απαιτεί προσοχή και λεπτομέρεια. Είναι απόλυτα λογικό να υπάρχουν ερωτηματικά, αλλά και απαραίτητο συγχρόνως να εναρμονιστούν όλοι με την υπάρχουσα δύσκολη κατάσταση. 

Με άλλα λόγια, στο επόμενο διάστημα θα δοκιμαστούν αντοχές και εμπιστοσύνη, καθώς η διοίκηση οφείλει να «τρέξει» για τον φάκελο. Τα χρήματα που περιμένει για να δώσουν ανάσα στα ταμεία της ΠΑΕ πρέπει να εξοικονομηθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα για ευνόητους λόγους.   

 Ο καθένας αντιλαμβάνεται πως υπάρχουν δυσκολίες και νομικά κολλήματα που ενδεχομένως επιφέρουν καθυστερήσεις, όμως ο Άρης στο σημείο που βρίσκεται δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου να επεξεργαστεί εναλλακτικές λύσεις.

 Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές καλούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων πέρα από την επαγγελματική τους σχέση με τον σύλλογο. Η αμφίδρομη αυτή σχέση (όπως έχουμε ξαναγράψει) δοκιμάζεται και πάνω απ όλα πρέπει να μπει η βιωσιμότητα της ομάδας.

 Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, οφείλουν όλες οι πλευρές να επιδείξουν καλή θέληση, θετική διάθεση, κοινό πλάνο και συνέπεια.  

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

 

 

To Top