“Καυτός” Δεκέμβρης… Επτά αγώνες σε 24 μέρες!

Επτά αγώνες σε 24 μέρες. Ο Άρης έχει μέσα στον Δεκέμβριο, ίσως το πιο “βαρύ” πρόγραμμα από οποιονδήποτε άλλο μήνα. Έχει ντέρμπι, έχει κρίσιμα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά και πολλά “πρέπει” που αφορούν αγώνες στο Αλεξάνδρειο.

Οι κίτρινοι ξεκινούν με μια πολύ δύσκολη αποστολή το Δεκέμβριο, υποδεχόμενοι την Κυριακή τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο, σ’ έναν αγώνα που δεν είναι φαβορί, αλλά θα πρέπει να δείξουν πρωτίστως την δική τους αγωνιστική βελτίωση και μέσα από αυτή να διεκδικήσουν τη νίκη.

Δύο μέρες μετά, την Τρίτη (6/12) υποδέχονται την Γκαστέρα στο Παλέ, στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου του Γιούροκαπ. Με νίκη φτάνουν τις τρεις και ουσιαστικά θα έχουν κλειδώσει κατά 70-80% την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μετά την Γκαστέρα ακολουθεί ένας πολύ κρίσιμος και κομβικός αγώνας, μέσα στη Καβάλα. Το Σάββατο (10/12) ο Άρης θέλει να κερδίσει εκεί όπου χάνει τα τελευταία δύο χρόνια, ώστε να αρχίσει να καλύπτει το χαμένο έδαφος από τις ήττες που είχε στο ξεκίνημα (Κολοσσός, ΚΑΟΔ).

Το παιχνίδι στη Τσεχία με τη Νίμπουρκ (Τρίτη 13/12) για την 5η αγωνιστική στο Γιούροκαπ είναι από αυτά στα οποία οι κίτρινοι δεν έχουν πολλά να χάσουν και… μια πρόκριση να κερδίσουν. Με “διπλό” στην έδρα των Τσέχων οριστικοποιείται η πρόκριση.

Το “πρέπει” επανέρχεται για την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή με την επιστροφή από τη Τσεχία, γιατί υπάρχει ο Ηλυσιακός στο Αλεξάνδρειο (Σάββατο 17/12), αγώνας στον οποίο δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για απώλειες.
Το ίδιο “πρέπει” μπαίνει και στο παιχνίδι με τη Ρουντούπις, τρεις μέρες μετά (Τρίτη 20/12), στο Παλέ, στην αυλαία της α’ φάσης του Γιούροκαπ.

Η χρονιά κλείνει μετά τα Χριστούγεννα και πριν την Πρωτοχρονιά με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Άρης θα πάει στην Πυλαία με στόχο να κερδίσει και να αποκτήσει πλεονέκτημα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΕΠΤΑ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ 24 ΜΕΡΕΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΑΣ

4/12 Α1, 7η Άρης – Ολυμπιακός

6/12 Γιούροκαπ, 4η Άρης – Γκαστέρα

10/12 Α1, 8η Καβάλα – Άρης

13/12 Γιούροκαπ, 5η Νίμπουρκ – Άρης

17/12 Α1, 9η Άρης – Ηλυσιακός

20/12 Γιούροκαπ, 6η Άρης – Ρουντούπις

28/12 Α1, 10η ΠΑΟΚ – Άρης

To Top