Παραλήρημα Αλέφαντου εναντίον Άρη!

Πιο… γραφικός από ποτέ παρουσιάστηκε ο Νίκος Αλέφαντος, που μίλησε προσβλητικά για τον Άρη τρεις ημέρες πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, απαξιώνοντας τους παίκτες των «κίτρινων», τον Σάκη Τσιώλη, αλλά ακόμα και τον Μίχαλ Πρόμπιερζ! Απέδειξε για μια ακόμη φορά το… χρόνιο κόμπλεξ για τους κίτρινους. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει!

Μέσα από την στήλη του στην «ερυθρόλευκη» ιστοσελίδα katimagiko.gr, ο «Αλέ» ξεπέρασε ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό του, παραληρώντας σε βάρος του Άρη και ασκώντας σκληρή κριτική στο ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας. Εκεί τα λέει νιώθοντας τη… σιγουριά που του παρέχει η ομάδα του Πειραιά. Άραγε δεν μας είπε: Ο ίδιος από πότε έχει να δουλέψει σε ομάδα;

Μεταξύ άλλων, ο πρώην προπονητής και νυν… κριτής των πάντων, είπε για τον Μίχαλ Πρόμπιερζ ότι είναι «όλο λόγια», παρομοίασε τον Βικτοράς Γιάκομπ με «κατσέρ», προσθέτοντας… «πού πας με Καπετάνο βασικό και με Σολτάνι φορ κορυφής». Τουλάχιστον, είπε καλά λόγια για τον κόσμο της ομάδας… Κάποια πράγματα δεν μπορεί να τα διαστρεβλώσει!

Αμφιβάλλει όμως κανείς ότι ο κυρ-Νίκος θα κάνει τη Δευτέρα μια από τις γνωστές «κωλοτούμπες» και θα υμνεί τους ίδιους παίκτες που τώρα βρίζει, αν ο Άρης νικήσει τον Παναθηναϊκό και ξαναβάλει σε τροχιά τίτλου τον… λατρεμένο του Ολυμπιακό;

Αναλυτικά, τα όσα έγραψε ο Νίκος Αλέφαντος στην στήλη του, ενόψει του ντέρμπι:

«Είναι θέμα Άρη περισσότερο αυτό το ματς. Ο Παναθηναϊκός περιμένω ότι θα είναι ο γνωστός Παναθηναϊκός. Το θέμα είναι πώς θα παρουσιαστεί ο Άρης. Δεν πιστεύω στα στατιστικά στο ποδόσφαιρο, ποτέ δεν αναφέρω ότι η τάδε ομάδα είχε πολλές τελικές επιθέσεις και άλλα τέτοια. Τι να τις κάνω τις τελικές επιθέσεις και την κατοχή μπάλας, αν ο αντίπαλος σού κάνει 2 φαρμακερές επιθέσεις και σου βάλει 2 γκολ. Μετά κλειδώνει και την άμυνά του, σε κρατάει μακριά από το γκολ και σου μένουν οι αριθμοί των τελικών επιθέσεων και της κατοχής μπάλας. Αστεία πράγματα. Ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να χτυπήσει στην ταχύτητα τον Άρη.

Ο Άρης στα τελευταία ματς βάζει και νέα παιδιά μέσα, αν βάλει τέτοιους νέους τώρα και με τον ΠΑΟ, καήκαμε. Σε αυτόν το φετινό Άρη δεν έχω εμπιστοσύνη. Και με αυτόν τον Πολωνό προπονητή τον οποίο τον βλέπω να είναι όλο λόγια, όλο ιστορίες, αλλά πάνω στο χορτάρι δεν βλέπω τίποτα… Είδα και το ματς στη Νέα Σμύρνη, χάλια αδιόρθωτα είχε ο Άρης. Και αμυντικά προβλήματα και στο κέντρο και από τακτική, χάλια. Και είναι κρίμα για τον κόσμο του Άρη που τα τελευταία χρόνια κάνει πολύ ωραίες ατμόσφαιρες στο γήπεδο.

Το όλο πρόβλημα ξεκίνησε από τον Τσιώλη. Πας κύριε στον Άρη, ερχόμενος με φόρα από τον Ολυμπιακό Βόλου, παίρνεις κι άλλη φόρα αφού στα 5 ματς με τον Άρη πέρσι κάνεις 5 νίκες! Και ενώ έχεις τη φόρα από τη σούπερ επιτυχημένη σου σεζόν, κάνεις του κόσμου τις πατάτες το καλοκαίρι. Οι ομάδες φτιάχνονται το καλοκαίρι, εγώ δίνω μεγάλη βάση πάντα στις μεταγραφές. Δεν μπορείς να στηρίξεις ολόκληρο Άρη σε Σολτάνι σέντερ φορ! Δεν γίνονται αυτά, είναι ανέκδοτα. Κι αν δεν σου παίρνουν φορ που θέλεις, πίεσέ τους, πες το δημόσια. Δεν μπορείς τελευταία στιγμή, ενώ έχουν περάσει 3 μήνες, να παίρνεις για ενίσχυση στην επίθεση τον Γιάκομπ! Είχες που είχες ένα βαρύ κορμί τον Τσέζαρεκ, παίρνεις και τον Γιάκομπ για να παλεύει με το… αρκουδοτόμαρο σαν κατσέρ στην περιοχή; Τέλειωσαν αυτοί οι σέντερ φορ στο ποδόσφαιρο, είναι για να τους δώσεις ένα μυστρί και να ανέβουν στη σκαλωσιά να κτίσουν καμιά οικοδομή.

Ένα τεράστιο ρόστερ που όμως κατάντησε να παίζει με Σολτάνι κυνηγό, πειθαρχία να μην υπάρχει στην ομάδα, καλές σχέσεις να μην έχουν όπως φαίνεται, ένας μπερδεμένος Άρης, με τον Καπετάνο βασικό, πού πας με Καπετάνο βασικό και με κάτι Παπαστεριανούς και Παπαζαχαρίες. Αν χάσει τώρα και από τον Παναθηναϊκό θα μπλέξει σε περιπέτειες ο Άρης… Και θα έχουμε κι εμείς πρόβλημα διότι ο Παναθηναϊκός θα είναι 5 βαθμούς μπροστά έχοντας βγάλει Τούμπα, Καραϊσκάκη, Χαριλάου και ΑΕΚ. Πού αλλού θα χάσει βαθμούς; Δεν πρέπει να σε πάει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ στο β’ γύρο και να θέλει με τον Ολυμπιακό δύο αποτελέσματα».

To Top