ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καϊμακόγλου: “Περιμένω τους φίλους του Άρη να φωνάζουν 40 λεπτά!”

Για τη μεθαυριανή πολύ σημαντική και δύσκολη αναμέτρηση της Ούνιξ στο «Nick Galis Hall», μίλησε ο Έλληνας φόργουορντ, Κώστας Καϊμακόγλου.

“Είμαι πολύ ευτυχισμένος που επιστρέφω στην πατρίδα μου και θα παίξω αντίπαλος του Άρη. Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα, που παίζει έξυπνα. Έχουν καλούς Αμερικανούς στο ρόστερ τους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά” είπε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει:

“Ο Άρης έχει πολλούς φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα τους. Τους περιμένω να φωνάζουν 40 λεπτά! Σίγουρα έχουμε πολύ δύσκολο έργο και πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε εκτός έδρας. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη που θα μας κρατήσει στην πρώτη θέση του γκρουπ”.

Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε και στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

«Έχω δει πολλά παιχνίδια του Άρη, αλλά δυστυχώς όχι αυτό με την ΑΕΚ. Έμαθα ότι νίκησε άνετα σε μια δύσκολη έδρα, γιατί και η ΑΕΚ παίζει καλά. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Και οι δύο θέλουν τη νίκη. Όλες οι ομάδες αυτή την περίοδο προσπαθούν να νικήσουν όσο πιο πολλά ματς μπορούν. Εμείς θέλουμε τη νίκη για την πρώτη θέση του ομίλου, γιατί αν μας νικήσει ο Άρης θα έχει 2Χ2 μαζί μας και θα εξαρτόμαστε από το τι θα κάνει ο Άρης. Το τελευταίο διάστημα η ομάδα μας άρχισε να βρίσκεται καλύτερα. Μπήκαν όλοι στο ροτέισον και αυτή τη στιγμή πρέπει να συνεχίσουμε την καλή δουλειά και έως τα Χριστούγεννα να τα δώσουμε όλα με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες».

To Top