ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παυλίδης: «Να τελειώσουμε χωρίς ήττα το πρωτάθλημα»

Ο άτυχος της φετινής χρονιάς, Μπάμπης Παυλίδης, ο οποίος υποβλήθηκε προ ημερών σε αρθροσκόπηση και είδε από την κερκίδα το παιχνίδι με τον Καμπανιακό, μίλησε για τη χθεσινή αναμέτρηση και τη δική του επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για την εγχείρηση: «Όλα πήγαν καλά στην εγχείριση. Σ΄ ένα μήνα θα είμαι έτοιμος να παίξω. Σε μια εβδομάδα ξεκινώ λίγα βάρη και θεραπείες και στη συνέχεια τρέξιμο, με σκοπό ν΄ ‘ανεβαίνω’ σταδιακά».

Για το ματς με τον Καμπανιακό: «Οι συμπαίκτες μου προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Πρώτος στόχος είναι η νίκη και μετά το καλό ποδόσφαιρο. Μπήκαμε δυνατά, ως συνήθως, και ο αντίπαλος σκόραρε από στημένη φάση. Στη συνέχεια κλείστηκαν πίσω και έβγαιναν στην κόντρα. Κινδυνεύσαμε στις αντεπιθέσεις, αλλά ανακόψαμε τον κίνδυνο. Ισοφαρίσαμε σε καλό σημείο και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αποφασισμένοι και κερδίσαμε», για να προσθέσει:

«Όταν δεν σκοράρεις εύκολα, ζορίζεσαι. Κάθε ομάδα δίνει με τον Άρη το 100%. Είναι δύσκολο να διασπάσεις μια ομάδα, που αμύνεται μαζικά, αλλά το έχουμε συνηθίσει. Είναι λογικό, επίσης, να δημιουργείται πίεση ορισμένες φορές».

Για την επιστροφή του, αλλά και το πώς βλέπει την παρουσία του στην ομάδα την επόμενη σεζόν: «Με στεναχωρεί το γεγονός ότι τραυματίστηκα, αλλά έχω πει στον εαυτό μου ότι θα επιστρέψω δυνατότερος. Κάθε εμπόδιο σε καλό. Σκεφτόμασταν, από την αρχή του πρωταθλήματος, να τελειώσουμε από τον πρώτο γύρο την άνοδο, για να είμαστε άνετοι στον δεύτερο. Το έχουμε πάρει σοβαρά και φαίνεται. Θα θέλαμε να τελειώσουμε χωρίς ήττα το πρωτάθλημα και να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Ελπίζω να δω, επιτέλους, γεμάτο το Χαριλάου. Οι παίκτες πρέπει πάντα να αποδεικνύουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στην ομάδα τους. Όλοι το έχουμε στο μυαλό μας και, βέβαια, θα θέλαμε να σκεφτούμε και την επόμενη σεζόν στη Φούτμπολ Λιγκ».

Για το αν λείπει κάτι από τον φετινό Άρη: «Δεν είμαστε 100% έτοιμοι. Υπάρχουν τραυματισμοί και δημιουργούνται ανακατατάξεις. Ουσιαστικά, είμαστε επαγγελματίες και θα γινόμαστε καλύτεροι, έχοντας αποκτήσει μεγάλη διαφορά, γιατί δε θα υπάρχει πίεση. Δεν πιστεύω ότι μας λείπει κάτι. Ο κόσμος είναι παρών σε όλα τα παιχνίδια. Κάθε αντίπαλος επιδιώκει να μη δέχεται πολλά γκολ από τον Άρη. Για μας, και το 2-0 είναι σκορ ασφαλείας».

To Top