Κεκλεισμένων για δύο εβδομάδες και στην Ισπανία, πρώτο ματς χωρίς κόσμο στη Γερμανία!

Επίσημα έγινε γνωστό, το μεσημέρι της Τρίτης, ότι τα παιχνίδια της LaLiga για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα διεξαχθούν δίχως οπαδούς λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό και τα κρούσματα που έχουν καταγραφεί στην Ισπανία.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η Marca δημοσιοποίησε το συγκεκριμένο σενάριο, νωρίτερα το πρωί, παρουσιάζοντάς το μάλιστα ως κάτι που δεν πρόκειται να διαψευστεί και θα τεθεί σε εφαρμογή άμεσα λόγω και της γενικότερης ανησυχίας που επικρατεί παγκοσμίως για την πανδημία.

Η 28η και η 29η αγωνιστική της LaLiga, δηλαδή χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων, έγινε επίσημο πλέον πως θα διεξαχθούν δίχως οπαδούς στις εξέδρες των γηπέδων.

Και στη Γερμανία όμως οι ομάδες συμφώνησαν να κλείσει γήπεδο για να διεξαχθεί το Rheinderby ανάμεσα στην Γκλάντμπαχ και την Κολωνία δίχως οπαδούς λόγω του κορωνοϊού.

Είναι το πρώτο περιστατικό στη Γερμανία που αφορά την επιρροή του ιού στον αθλητισμό έπειτα από τη γενικότερη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως με τους τρόπους πρόληψης και καταπολέμησης της εξάπλωσης του μικροβίου.

Βέβαια, στη Βαυαρία έχουν αποφασίσει να εφαρμόσουν το κλείσιμο των κερκίδων και να διεξαχθεί δίχως οπαδούς ο επαναληπτικός της Μπάγερν Μονάχου με την Τσέλσι την επόμενη εβδομάδα για το Champions League.

To Top