ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Μεγάλη προσωπικότητα ο Ρένζινγκ, με μέντορες Μάγιερ και Καν”

Για τον Μίχαελ Ρένζινγκ, ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρει τον Άρη, μίλησε ο επίτιμος πρόεδρος του συνδέσμου φίλων Μπάγερν στην Ελλάδα, αλλά και ατζέντης επιπέδου FIFA.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναλυτικά όσα είπε ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου στο Yellow Radio 92.8…

Για τον Ρένζινγκ :

Προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπάγερν. Αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα πολλά χρόνια, πίσω από τον μεγάλο Όλιβερ Καν, ενώ είχε προπονητή τερματοφυλάκων των Σεπ Μάγιερ. Τους είχε μέντορες… Νομίζω, επειδή τον ξέρω και προσωπικά, ότι είναι καλή επιλογή. Είναι ένας τερματοφύλακας που είναι μεν 35-36, αλλά αυτό για έναν τερματοφύλακα δεν λέει και πολλά. Μένει ελεύθερος το καλοκαίρι για την Φορτούνα Ντίσελντορφ. Έκανε μία εξαιρετική περσινή χρονιά που σώθηκε η ομάδα και ήθελαν να τον κρατήσουν σαν προσωπικότητα.

Για το ότι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του:

Θα μείνει ελεύθερος δεν θα ανανεώσει στο Ντίσελντορφ. Φέτος είχε τραυματισμό. Του βγήκε ο όμως, αλλά τώρα είναι καλά. Ήταν προχθές στον πάγκο στο 1-1 με την Μάιντζ, θα φύγει 100%.

Για τον Άρη παίζει μεγάλο ρόλο ότι ο προπονητής είναι Γερμανός. Έχει σημασία και η παρουσία του Άγγελου Χαριστέα. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ένας καλός προπονητής και ένας καλός τεχνικός διευθυντής. Νομίζω ότι θα τον πάρει σαν δεύτερο ο Ένινγκ, να έχει μία μεγάλη προσωπικότητα με μία μεγάλη εμπειρία. Είναι ότι καλύτερο μπορεί να κάνει ο Άρης.

Για το ότι έχει “εμπειρία” από Θεσσαλονίκη:

Έχει αγωνιστεί και στην Εθνική ελπίδων της Γερμανίας, ενώ είχε παίξει και στο Καυτανζόγλειο πριν τους Ολυμπιακους.

Για τον χαρακτήρα του:

Σαν χαρακτήρας είναι άψογος, δεν έχει δημιουργήσει ποτέ προβλήματα. Μακάρι να έρθει εδώ το παιδί και να βοηθήσει τον Άρη.

Για τον Ένινγκ:

Αυτό που φάνηκε με τον Ένινγκ είναι ότι συμμόρφωσε την ομάδα, έδωσε το δικό του στυλ και πήρε καλά αποτελέσματα. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, και εφόσον των αφήσουν να δουλέψει για τα επόμενα χρόνια πιστεύω ότι θα πάει ακόμη καλύτερα.

Για το αν ο Παναθηναϊκός βάσει νόμου έπρεπε να στείλει έγγραφο για Βέλεθ στον Άρη:

Όχι. Εφόσον λήγει το συμβόλαιο ενός ποδοσφαιριστή μπορεί να διαπραγματεύεται έξι μήνες χωρίς να μιλήσει με το σωματείο του. Αλλά για αυτό το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε αυτήν την κατάσταση. Δημιουργούνται θέματα από εκεί που δεν πρέπει. Είναι τοξικό. Ο τερματοφύλακας της Σάλκε υπέγραψε στην Μπάγερν από την νέα σεζόν. Δεν είχαν ποτέ η Μπάγιερν και η Σάλκε επικοινωνία μεταξύ τους ή ανταλλαγή εγγράφων. Αυτό δείχνει πάρα πολλά και… μίζερα.

To Top