Κεντρικός αμυντικός, σέντερ φορ και… ερωτηματικό, οι τρεις μεταγραφές άνω των 24 ετών!

Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι οι τρεις μεταγραφές – ανανεώσεις που μπορεί να κάνει αυτό το μεταγραφικό καλοκαίρι ο Άρης λόγω μη αδειοδότησης, είναι επιλογές υψίστης σημασίας και απαιτούνται ιδιαίτερα λεπτοί χειρισμοί στις τελικές αποφάσεις διοίκησης και Κατσαβάκη.

Σκέψεις υπάρχουν πολλές. Προτάσεις για παίκτες ακόμα περισσότερες. Προτιμήσεις αρκετές. Χρήματα λίγα. Σε αυτές τις τρεις περιπτώσεις παικτών, πάντως, θα δοθούν τα περισσότερα χρήματα, γιατί οι συγκεκριμένοι παίκτες που θα αποκτηθούν θα έχουν κομβικό ρόλο στην ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS, ο Μάκης Κατσαβάκης και η διοίκηση θα προχωρήσουν σε μια επανεξέταση όλων των δεδομένων για τις τρεις μεταγραφικές κινήσεις παικτών άνω των 24 ετών με δυνατότητα να είναι και ξένοι αυτοί.

Τα δεδομένα είναι δύο. Ο Άρης θα κινηθεί καταρχήν για την εύρεση ενός ικανού και έμπειρου κεντρικού αμυντικού. Δευτερευόντως θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού, κλασικού σέντερ φορ. Η τρίτη επιλογή θα εξαρτηθεί από τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις. Αν ο Κατσαβάκης διαπιστώσει ότι μπορεί να καλύψει την θέση του αμυντικού μέσου με παίκτες κάτω των 24 ετών, θα προχωρήσει στην επιλογή ενός πιο επιτελικού μέσου (στιλ Ουμπίντες). Σε διαφορετική περίπτωση, θα εισηγηθεί την απόκτηση καθαρού αμυντικού μέσου, για να έχει τρεις έμπειρους και ικανούς παίκτες σε κάθε γραμμή.

 

To Top