Ο Άρης είναι εδώ, γιατί είστε εσείς παρόντες! Όλοι σήμερα (20.00) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”…

Η χρονιά για τον ποδοσφαιρικό Άρη ξεκινάει σήμερα το βράδυ. Στις 20.00 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας. Ανοικτή φυσικά για το κοινό του Άρη. Υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για να δει όλη η Ελλάδα τι σημαίνει συσπείρωση, πραγματική αγάπη και στήριξη σε μια πολύ δύσκολη περίοδο;

Ο Αρειανός που θα πάει σήμερα στο γήπεδο να δει την πρώτη προπόνηση των παιδιών του Μάκη Κατσαβάκη δεν θα το κάνει για να… μετρηθεί. Δεν θα το κάνει για να γράψουν τα ΜΜΕ της πόλης και της Ελλάδας πόσος κόσμος γέμισε το Κλεάνθης Βικελίδης. Αυτές οι λογικές ανήκουν σε άλλες ομάδες, σε άλλους κόσμους.

Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” θα βρεθούν σήμερα όσοι έχουν νιώσει στο πετσί τους την ανάγκη να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε και που είναι ίσως η δυσκολότερη των τελευταίων ετών. Θα βρεθούν εκεί για να στείλουν μήνυμα παντού ότι στον Άρη όχι μόνο υπάρχει… ζωή, αλλά και πάθος και αγάπη για την ομάδα, ανεξαρτήτως τίτλων, διακρίσεων, χαρών, προβλημάτων.

Στις 8 το βράδυ το “Κλεάνθης Βικελίδης” γίνεται η απόδειξη ότι ο κόσμος της ομάδας στα δύσκολα στηρίζει πιο πολύ, πιο δυνατά. Αυτό το μήνυμα θέλουν να εισπράξουν και όσοι παίκτες βγουν στον αγωνιστικό χώρο με την κίτρινη φανέλα. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν βάλει στην άκρη τα προβλήματα που είχαν την τελευταία χρονιά και κοιτούν μπροστά. Θέλουν τον κόσμο στην… ίδια σελίδα και αυτό θα φανεί σήμερα το βράδυ.

 

To Top