“Κεραυνοί” από Χαριτωνίδη: “Φέραμε 100.000 ευρώ χορηγία, αλλά εκθέτουν τον σύλλογο όπως στην υπόθεση Νικηφορίδη”!

Tο χθεσινό ρεπορτάζ του PRESSARIS για την ξαφνική αποχώρηση του Στέλιου Νικηφορίδη από την ομάδα, παραμονές του αγώνα με τον ΠΑΟΚ προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις.

Είναι χαρακτηριστικοί οι “κεραυνοί” που εξαπέλυσε ο εκτελών σήμερα χρέη τεχνικού διευθυντή της ομάδας Κώστας Χαριτωνίδης, ο οποίος δεν δίστασε να καυτηριάσει τη στάση των παραγόντων που έχουν τις τύχες του κιτρινόμαυρου βόλεϊ στα χέρια τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Η ανικανότητα τους είναι απίστευτη! Αποδείχθηκε ότι δεν ήταν σε θέση από το καλοκαίρι ακόμη να διοικήσει σωστά η διοίκηση Παπαγεωργίου. Τα λάθη πολλά και οι αστοχίες τεράστιες”.

Όπως σημείωσε ο Χαριτωνίδης φανερά οργισμένος: “Φέραμε 100.000 ευρώ χορηγία για το τμήμα βόλεϊ, και έγιναν διάφορα περιστατικά, όπως πριν από τον αγώνα με την Αλεξανδρούπολη που εκθέτουν τον σύλλογο. Μήπως δεν ξεφτυλίζεται η ομάδα με περιστατικά όπως αυτό του Νικηφορίδη”.

Τέλος δήλωσε ότι: “Πρέπει να καταλάβουν ότι μόνο εάν αναλάβουν άνθρωποι που έχουν γνώσεις και ξέρουν το αντικείμενο θα προχωρήσει η ομάδα. Χρειάζονται άμεσα αλλαγές πριν είναι αργά.”.

To Top