Προπόνηση και αναχώρηση για την μακρινή Αμαλιάδα

Με μοναδικό πρόβλημα την απουσία του Νίκου Γκίκα ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τον Κόροιβο και αναχώρησε για την Αμαλιάδα. Τη θέση του 24χρονου γκαρντ στην αποστολή πήρε ο Στέλιος Πουλιανίτης.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ αναφέρονται τα εξής: “Με στόχο να παραμείνει αήττητος στο παρκέ, όπου μετρά 4-0, ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει το Σάββατο (15/10, 5 μ.μ., Δ.Κ.Γ. Ήλιδας / NS2 & NS2 HD/ Λ.π.Λ) τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα.

Η προετοιμασία του ΑΡΗ ολοκληρώθηκε με μία πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε αεροπορικώς για την Αθήνα. Aπό εκεί θα ταξιδέψει οδικώς στην Αμαλιάδα.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Γκίκας (πρόβλημα στο γόνατο), τη θέση του οποίου στη 12άδα πήρε ο Στέλιος Πουλιανίτης. Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα.

Τη 12άδα του ΑΡΗ για τον αγώνα με τον Κόροιβο απαρτίζουν οι: Τόρεϊ Τόμας, Όγκο Αντεγκμπόγιε, Στέλιος Πουλιανίτης, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, Σπύρος Μούρτος, ΛαΜάρκους Ριντ, Γιάννης Καραθανάσης, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Σωτήρης Μανωλόπουλος, Ντρου Νέιμικ, Βασίλης Σίμτσακ, Κώστας Χαρίσης”.

To Top