Κερδίζει… έδαφος ο Ιμπέχ, το σκέφτεται ο Μιλίνκοβιτς

“Κερδίζει Έλσνερ, ο Ιμπέχ το μεγάλο στοίχημα” αναφέραμε πρόσφατα σε άλλο ρεπορτάζ και όπως όλα δείχνουν ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Νιγηριανό μεσοεπιθετικό έχοντας κάνει τη σχετική προεργασία.

Ο Νιγηριανός στις πρώτες βδομάδες του στον Άρη ήταν φανερά εκτός κλίματος, ωστόσο δεν υπάρχει η πολυτέλεια παραγκώνισής του.

Η παρουσία του ίσως δεν έχει αφήσει κανένα θετικό σημάδι όλο αυτό το διάστημα, πλην όμως υπάρχουν ιδιαιτερότητες που του δίνουν κάποια ελαφρυντικά. Η καθυστερημένη ένταξή του στο σύνολο, όπως κι η ιδιοσυγκρασία των αφρικανών απαιτούν τρόπους που ο νέος τεχνικός ηγέτης είναι υποχρεωμένος να επεξεργαστεί με επιτυχία.

Αυτό φαίνεται πως κάνει στις τελευταίες προπονήσεις, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι τον δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση κάποια στιγμή στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και έδειξε να μένει ευχαριστημένος από την προσπάθειά του. Παράλληλα, ο 45χρονος τεχνικός δίνει ιδιαίτερο βάρος στην ψυχολογία.

Με αυτά τα δεδομένα, δεν αποκλείεται να δούμε τον Ιμπέχ όχι απλά στην αποστολή με την Ξάνθη, αλλά να παίρνει και χρόνο συμμετοχής.

To Top