ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κερδίζει “έδαφος” στην Basket league: Κανένας πρωταθλητής, κανένας υποβιβασμός

Κερδίζει “έδαφος” για Basket league: Κανένας πρωταθλητής, κανένας υποβιβασμός. 

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η τηλεδιάσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων και των παικτών στη Basket League, αλλά η διαφωνία για τις πληρωμές εξακολουθεί να υφίσταται. Δεν δόθηκε κάποιο νέο ραντεβού ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές και πλέον όλοι περιμένουν τον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη για να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα, το οποίο κατά 99,9% θα αναβληθεί ως μη γενόμενο.

Μπροστά στο αδιέξοδο, από τη στιγμή που η αναδιάρθρωση των κατηγοριών είναι αδύνατη, από τη στιγμή που ο χρόνος περνά και δεν υπάρχει βιώσιμη λύση συνέχισης των αγώνων, αυτό που προκρίνεται ως μοναδική διέξοδος είναι η ακύρωση όλων των πρωταθλημάτων, όλων των κατηγοριών. Βεβαίως, πρέπει να συμφωνήσουν ΕΣΑΚΕ, ΕΟΚ και ΠΣΑΚ, να το αποδεχθεί ο Λευτέρης Αυγενάκης, ώστε να υλοποιηθεί και να λειτουργήσουμε σαν να μην υπήρξε ποτέ η αγωνιστική περίοδος 2019-’20.

Αυτό που ξεκαθαρίζει είναι ο τρόπος, με τον οποίο θα τελειώσουν όλα. Δεν θα υπάρξει πρωταθλητής, άρα σταματά το σερί του Παναθηναϊκού, δεν θα υπάρξει πτώση ομάδων (το πιο φυσιολογικό), την στιγμή που τώρα είναι στις τελευταίες θέσεις Άρης και ΠΑΟΚ, ούτε άνοδος από την Α2 στην Basket League. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει και του χρόνου στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

To Top