ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κερδίζει η Κάραμπαγκ, με τα γκολ στην Ιρλανδία

Ολοκληρώνεται σήμερα ο 2ος γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ κι εμείς θα εξειδικεύσουμε σε τρεις από τους επαναληπτικούς, σε Ιρλανδία, Λουξεμβούργο και Μαυροβούνιο αντίστοιχα.

Παραγωγικότητα στο Ντάνταλκ

Το πρώτο σημείο μας έρχεται από τη ρεβάνς της Ντάνταλκ με την Μπάτε Μπορίσοφ, όπου πηγαίνουμε με το Over 2,5 σε απόδοση 2.10. Στο πρώτο ματς η Μπάτε επικράτησε με σκορ 2-1. Έκανε τη μίνι έκπληξη η Ντάνταλκ στο πρώτο ματς με την Μπάτε και πήρε ένα αποτέλεσμα που την κρατά «ζωντανή» στη μάχη της πρόκρισης. Το τελικό 2-1 υπέρ των Λευκορώσων αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους Ιρλανδούς να δείχνουν ότι είναι πολύ «σκληρά καρύδια». Καθότι πρόκειται για δύο ομάδες με πολλά επίσημα ματς στα πόδια τους, το παιχνίδι είχε ρυθμό και καλές φάσεις στην αρχή, σχεδόν όλες για την Μπάτε. Κατά λάθος βγήκε το γκολ της Ντάνταλκ, η οποία πήγε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ.

Απόλυτη κυρίαρχος στη Λευκορωσία τα τελευταία χρόνια η Μπάτε Μπορίσοφ, είναι μια ομάδα που ξεφεύγει απ’ τα στενά όρια της χώρας. Χαρακτηριστικό είναι ότι αποτελεί τη μοναδική ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου της Λευκορωσίας που έχει συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, το ρόστερ της και ο επαγγελματισμός της είναι… μίλια μπροστά σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Γι’ αυτό και φέτος μετράει ρεκόρ 12-2-0 και βρίσκεται ξανά στο δρόμο προς την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου. Ήδη έχει πανηγυρίσει δύο τρόπαια φέτος, το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ. Το Σάββατο ξεκίνησε το Κύπελλο της ερχόμενης σεζόν, με την Μπάτε να χάνει 2-1 εκτός έδρας απ’ τη Σπαρτάκ Σκλοφ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας!

Κερδίζει με Over η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Παράλληλα, προτείνουμε το “Διπλό” της Ντιναμό Ζάγκρεμπ επί της Φόλα Ες σε συνδυασμό με Over 2,5, που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.00. Το πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ έληξε στο ισόπαλο 1-1, οπότε οι λογαριασμοί είναι ανοικτοί και εδώ. Έτσι πως ήρθαν τα πράγματα στο πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ, η Φόλα Ες κατεβαίνει στη σημερινή ρεβάνς με σημαντικές ελπίδες επίτευξης μίας μεγάλης πρόκρισης. Το εκτός έδρας γκολ αποτελεί ένα μεγάλο αβαντάζ, αρκεί οι γηπεδούχοι να κάνουν… σωστή χρήση του. Βέβαια, η απουσία του τιμωρημένου Ρόνι είναι ιδιαίτερα σημαντική και αυτός που αναμένεται να τον αντικαταστήσει είναι ο Αλγερινός Ράνι. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ διαθέτει ένα ανώτερο σύνολο από τη Φόλα Ες.

Μεγαλύτερη εμπειρία, καλύτερες μονάδες, γενικά έναν αέρα ανωτερότητας. Όλα αυτά, όμως, χρειάζεται να… αποδεικνύονται συνεχώς εντός των τεσσάρων γραμμών. Οι πρωταθλητές Κροατίας βρίσκονται εν μέρει με την πλάτη στον τοίχο, καθώς είναι υποχρεωμένοι να σκοράρουν στο σημερινό ματς, αν θέλουν να βρίσκονται στον 3ο γύρο του θεσμού. Ο κόουτς Ζόραν Μάμιτς (θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, παρά τις δικαστικές του περιπέτειες για φοροδιαφυγή) εξέφρασε την ελπίδα ότι σήμερα θα δούμε μία πολύ πιο βελτιωμένη έκδοση της Ντιναμό.

 

Κυρίαρχη η Κάραμπαγκ

Η τελευταία μας πρόταση έρχεται από την αναμέτρηση μεταξύ Ρουντάρ και Κάραμπαγκ στο Μαυροβούνιο, η οποία είναι εκτός κουπονιού. Πηγαίνουμε με το “Διπλό” της Κάραμπαγκ σε απόδοση 2.00. Μια απ’ τις εκπλήξεις της περασμένης εβδομάδας μπορεί να χαρακτηριστεί το 0-0 που απέσπασε η Ρουντάρ κόντρα στην Καραμπάγκ. Η ομάδα απ’ το Μαυροβούνιο στάθηκε πάρα πολύ καλά στο γήπεδο, παρά τη δεδομένη χαμηλότερη δυναμική της, αλλά και την απειρία της στην Ευρώπη.

Ήταν λογικό να έχει αμυντικούς προσανατολισμούς, κατόρθωσε να κρατήσει τους Αζέρους μακριά απ’ την περιοχή της, εκτός από 1-2 περιπτώσεις. Όποτε χρειάστηκε πάντως, ο εξαιρετικός γκολκίπερ Ραντάνοβιτς φώναξε «παρών». Η ομάδα που έχει το άγχος είναι σήμερα η Καραμπάγκ, έπειτα απ’ το 0-0 του πρώτου αγώνα. Ενδεχόμενος αποκλεισμός θα αποτελέσει αποτυχία τεραστίων διαστάσεων και θα βάλει «βόμβα» στα θεμέλια της φετινής σεζόν, καθώς δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν εξελίξεις.

Απροσδόκητα μέτρια η παρουσία της ομάδας του Αζερμπαϊτζάν στο ματς της περασμένης εβδομάδας, είχε κάποιες καλές φάσεις, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν υποτονική και χωρίς φαντασία. Γι’ αυτό άλλωστε και μετά το τέλος ακολούθησαν αποδοκιμασίες απ’ τους χιλιάδες οπαδούς της. Θεωρούμε, πάντως, ότι οι Αζέροι θα φύγουν με τη νίκη-πρόκριση από την αποψινή ρεβάνς.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Top