ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κερδίζει και συνεχίζει να… ελπίζει! (PRESSARIS LIVE, 15:00)

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τον Άρη στο Αίγιο με τους “κιτρινόμαυρους” να είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν σήμερα, προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για άνοδο, μετά και τη χθεσινή νίκη της Λαμίας.

Ο Παναιγιάλειος, φαντάζει ως ένας από τα πιο δυνατά εκτός έδρας “τεστ” για το σύνολο του Νίκου Κωστένογλου, που παίζει για μία ακόμα φορά με την πλάτη στον τοίχο, καθώς θα πρέπει να ξεπεράσει το άγχος και την πίεση του αποτελέσματος, προκειμένου να εξασφαλίσει ανώδυνα το “τρίποντο”, ώστε να διατηρήσει την διαφορά των έξι βαθμών από την δεύτερη θέση.

Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχει να διαχειριστεί ο Νίκος Κωστένογλου στο σημερινό ματς, όσον αφορά τους τραυματισμούς. Εκτός έμειναν οι Ανάκογλου και ΜΠαργκάν, αλλά και το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, που ακούει στο όνομα, Μπάμπης Παυλίδης, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στη μέση και έμεινε στη Θεσσαλονίκη για να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Η 19μελής αποστολή του Άρη που ταξίδεψε στο Αίγιο

Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Καράμπελας, Τσουμάνης, Ντούνης, Τζανακάκης, Καπνίδης, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

To Top