ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια τελευταία ευκαιρία για την 4η θέση κόντρα στην ΑΕΚ (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Στο φινάλε της κανονικής διάρκειας ο Άρης ελέγχει ακόμα την μοίρα του, αλλά είναι άγνωστο αν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του. Θέλει νίκη σήμερα (17:00) με την ΑΕΚ για να κατακτήσει κατά πάσα πιθανότητα την 4η θέση.

Το “κατά πάσα πιθανότητα” μεταφράζεται σε νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ σε έναν αγώνα που ξεκινάει δύο ώρες αργότερα. Εφόσον ο Άρης πάρει τη νίκη στον δικό του αγώνα, περιμένει και νίκη των πράσινων για να μείνει μόνος στην 4η θέση. Σε κάθε άλλη διαφορετική περίπτωση θα είναι πέμπτος.

Οι κίτρινοι βρίσκονται δίκαια στην συγκεκριμένη θέση, διότι σπατάλησαν ουκ ολίγες ευκαιρίες για να οριστικοποιήσουν την παρουσία τους στην πρώτη τετράδα που σημαίνει αποφυγή της α’ φάσης των πλέι οφ (5-8, 6-7) και πλεονέκτημα έδρας στην β’ φάση των πλέι οφ.

Προσφάτως ηττήθηκαν στη Ρόδο από τον Κολοσσό και από το Λαύριο στην Αθήνα, πετώντας στα… σκουπίδια τις δύο προτελευταίες ευκαιρίες τους. Σήμερα έχουν άλλη μία, αλλά αυτή τη φορά τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Το καλό είναι ότι παίζουν στο Αλεξάνδρειο και θα έχουν την στήριξη του κόσμου, αν και είναι λογικό οι φίλαθλοι να έχουν χάσει την πίστη τους στην δυναμική της ομάδας με όσα έχουν δει τα μάτια τους φέτος.

Το κακό σε σχέση με τις δύο προηγούμενες ευκαιρίες είναι ότι ο αντίπαλος είναι πιο δυνατός, πιο ποιοτικός, πιο γεμάτος από τον Κολοσσό και το Λαύριο.

Οι κίτρινοι αν κάτι πρέπει οπωσδήποτε να κάνουν σήμερα, είναι να καταθέσουν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο, να τα δώσουν όλα για να πάρουν μια νίκη, που μπορεί να αλλάξει έστω και την ύστατη στιγμή το κλίμα στα ενδότερα.

Ο Άρης για πέμπτο σερί παιχνίδι – Κολοσσός, Κύμη, Απόλλων Πατρών και Λαύριο τα προηγούμενα τέσσερα – θα παίξει με τρεις ξένους στο ρόστερ του, αν και αυτό είναι πάλι αμφίβολο λόγω του τραυματισμού του Τζάστιν Τζάκσον. Ο Αντουάν Σκοτ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα προλάβει να βγάλει δελτίο και να μπει στην 12αδα, αλλά και πάλι θα ήταν αδύνατο να χρησιμοποιηθεί, καθώς έφτασε μόλις χθες βράδυ στην Θεσσαλονίκη.

To Top