Κερδίζουν πόντους οι Λεμονής και… Ν΄Λουντούλου

Το χθεσινό εκπαιδευτικό δίτερμα με την ομάδα Νέων του συλλόγου έδωσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία στον Πάουλο Κάμπος να εξάγει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα για όσους δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια της ομάδας.

Πολύ καλή ήταν η παρουσία των Λεμονή και Ν΄Λουντούλου, με τον Κάμπος να τους επαινεί αρκετές φορές κατά την διάρκεια του εκπαιδευτικού διπλού.Ο πρώτος είχε αναλάβει όλη την οργάνωση του παιχνιδιού στο χώρο του κέντρου και ο δεύτερος φρόντισε να σκοράρει τρεις φορές, δείχνοντας ότι η επίσημη απραξία δεν τον έχει επηρεάσει και τόσο.

Για τον Λεμονή, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, καθώς ο Βραζιλιάνος δείχνει να τον εμπιστεύεται ακόμα και ως… δεξί μπακ που αν μη τι άλλο δεν είναι η φυσική του θέση. Άλλωστε, στο παιχνίδι με την Αναγέννηση αγωνίστηκε σε αυτή τη θέση για περισσότερο από είκοσι λεπτά και ήταν αν μη τι άλλο αξιοπρεπέστατος.

Από την άλλη μεριά ο 22χρονος επιθετικός ανυπομονεί για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στην οποία θα μπορέσει να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα με την φανέλα του Άρη.Θεωρείται βέβαιο ότι αν ο Γάλλος επιδεικνύει ανάλογο  ζήλο με τον σημερινό σε κάθε προπόνηση του Άρη θα έχει την ευκαιρία του από τον 57χρονο τεχνικό και στα επίσημα παιχνίδια.

To Top