Οι αριθμοί του Αντεγκμπόγιε στο μήνα που του χάρισε ένα “κανονικό” συμβόλαιο στον Άρη

Ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε έμεινε στον Άρη τελικά. Οι κίτρινοι από το πουθενά, εξαιτίας ενός τραυματισμού παίκτη τους, βρήκαν ένα “λαχείο”, το οποίο τελικά αποφάσισαν να εξαργυρώσουν ως το τέλος της φετινής χρονιάς.

Τέσσερις αγώνες έπαιξε ο Αντεγκμπόγιε με τον Άρη. Οι κίτρινοι μέτρησαν τρεις νίκες και μόλις μία ήττα. Στην Αμαλιάδα ο Αντεγκμπόγιε ήταν κακός, ο Άρης έχασε. Στα τέσσερα παιχνίδια του με τη φανέλα του Άρη έχει 11,2 πόντους, 1,7 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο αγωνιζόμενος σχεδόν 24 λεπτά.

Σουτάρεις με 85,7% από τη γραμμή των βολών (12/14), έχει 50% στα δίποντα (9/18) και 41,6% από το τρίποντο (5/12). Σημαντικό στοιχείο ότι έχει μόλις 4 λάθη σε ισάριθμους αγώνες.

Έχει καταφέρει σε αυτό το διάστημα να έχει το τρίτο καλύτερο συντελεστή αξιολόγησης στην ομάδα με 46 βαθμούς, πίσω μόνο από τον Βεζένκοφ και τον Τόμας.

Ζητούμενο για τον Βρετανό πλέον, απαλλαγμένος και από την όποια πίεση να κερδίσει ένα συμβόλαιο, είναι η σταθερότητα σε μια τέτοια απόδοση, πράγμα που είναι δύσκολο και εξαρτάται και από την ομαδική ισορροπία.

To Top