“Κερδίσαμε μια μάχη, όμως, είμαστε σε έναν διαρκή πόλεμο”

Το μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Άρης, Θανάσης Κώνστας, αναφέρθηκε στη χθεσινή νίκη επί του Πανιωνίου, στα παράπονα των φιλοξενούμενων, αλλά και στην επόμενη μέρα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για τις αιτιάσεις των ανθρώπων του Πανιωνίου: «Φιλοξενήσαμε τον Πανιώνιο, όπως έπρεπε. Αν έχουν αυτοί έχουν κάτι να μας προσάψουν, ας αποταθούν στου αρμόδιους φορείς».

Για το χθεσινό ματς: «Ήταν ένα σημαντικό ματς που το ήθελαν πολύ και οι δύο ομάδες. Εμείς είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το πάθος και την αγωνιστικότητα των παικτών μας. Είδαμε τις μεταγραφές να βοηθούν και τον κόσμο να στηρίζει στον μέγιστο βαθμό. Αυτό θέλει μια διοίκηση και αυτό πρέπει να δείχνει ο Άρης μέχρι το τέλος της σεζόν. Αν μπαίνουμε σε κάθε ματς όπως μπήκαμε χθες και αν η στήριξη από τον κόσμο είναι ανάλογη με την χθεσινή, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για την επόμενη μέρα: «Χθες ήταν μια πολύ χαρούμενη μέρα, για την διοίκηση, το τιμ και γενικότερα για όλους. Κερδίσαμε μια μάχη, όμως, είμαστε σε έναν διαρκή πόλεμο. Πλέον, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, δεν έχουμε την πολυτέλεια να στεκόμαστε πολύ στην χαρά της νίκης. Έχουμε έναν μεγάλο αγώνα μπροστά μας και πρέπει να πολεμήσουμε με όλα τα μέσα. Τώρα μπροστά μας είναι η Βέροια. Μόλις τελειώσει το ματς με την Βέροια, θα ακολουθήσει το επόμενο και ούτω καθεξής. Οι οιωνοί είναι καλύτεροι, ωστόσο, ο δρόμος είναι μακρύς. Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής».

To Top