Προσέφυγε στη FIFA και έμεινε ελεύθερος ο Βιτόλο

Παρελθόν από την Ελάγκισπορ αποτελεί ο Βίκτορ Βιτόλο, ύστερα από περίπου έξι μήνες παρουσίας στην τούρκικη ομάδα. «Αθέτησαν τη συμφωνία μας», σχολίασε.

Το συμβόλαιο του με την Ελάγκισπορ έλυσε ο Βίκτορ Βιτόλο. Ο 30χρονος μέσος ήρθε σε… ρήξη με τη διοίκηση του τούρκικου συλλόγου, καθώς επιθυμούσε να μειώσει τις οικονομικές του απολαβές. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Άρη προσέφυγε στη FIFA και έμεινε ελεύθερος.

Στους έξι μήνες που παραμονής του στην ομάδα έκανε 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο.

«Αθέτησαν τη συμφωνία μας, προσπαθώντας να παραβιάσουν το συμβόλαιο και οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται. Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες στην ομάδα, αναγκάζουν τον σύλλογο να κάνει μειώσεις στους υψηλόμισθους. Ήταν υποχρεωμένοι όμως να τηρήσουν το τριετές συμβόλαιο, αλλά πλέον είμαι ελεύθερος», δήλωσε ο Βιτόλο και τόνισε πως θέλει να επιστρέψει στον τόπο καταγωγής του, την Τενερίφη.

«Πρώτη μου επιλογή είναι να επιστρέψω στην οικογένεια μου, διότι λείπω δέκα χρόνια από αυτήν, όμως πρέπει να περιμένω, διότι έχει τελειώσει η μεταγραφική περίοδος. Έχω μιλήσει αρκετές φορές με τον προπονητή της Τενερίφης και μου αρέσει το πώς παίζει η ομάδα», κατέληξε ο Βιτόλο.

πηγή: sportfm.gr

To Top