Κερδίστε εισιτήρια για το ντέρμπι Άρης – Παναθηναϊκός!

Το ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό πλησιάζει και το PRESSARIS… βάζει στο γήπεδο τρεις φιλάθλους, προσφέροντάς τους από ένα εισιτήριο για τη μεγάλη αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (04/12), στις 19:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης»! Όσοι εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας ή κάνουν like στην ομάδα του PRESSARIS στο Facebook, μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για τα δωρεάν εισιτήρια.

Τρεις φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν την ομάδα του Μίχαλ Πρόμπιερζ στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, το οποίο μπορεί να φέρει την πολυπόθητη πρώτη εντός έδρας νίκη και να σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα για τον Άρη.

Οι τρόποι για να μπείτε στην κλήρωση, είναι πολύ απλοί και χωρίς καμία χρέωση.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι είτε να εγγραφείτε ως μέλος στο www.pressaris.gr (στο επάνω δεξιά μέρος της σελίδας), είτε να γίνετε μέλος στην ομάδα του PRESSARIS στο Facebook πατώντας το κουμπί “like” / «Μου αρέσει»!

Φυσικά, στην κλήρωση θα συμμετέχουν αυτόματα και όλα τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη, τόσο του www.pressaris.gr, όσο και της ομάδας του PRESSARIS στο Facebook.

Εγγραφές – συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι το βράδυ του Σαββάτου (03/12), στις 20:00, όταν και θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση. Οι νικητές θα ανακοινωθούν και θα ειδοποιηθούν άμεσα από το PRESSARIS, ώστε να δώσουν έγκαιρα τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας για να μπορέσουν να παραλάβουν τα εισιτήρια.

To Top