ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κερλίδης: «Με προσέβαλε ο Κυβελίδης, άφησε υπονοούμενα για μένα»

Ο προπονητής του Καμπανιακού, Γιάννης Κερλίδης που έγινε viral με όσα έγιναν στη Χαλάστρα, μίλησε με αφορμή το συμβάν που υπήρξε στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

«Θα έλεγα με μια άτυχη στιγμή από την πλευρά του Λεωνίδα Κυβελίδη, ο οποίο δεν ξέρω από τι ορμώμενος, προσωπικά πρώτη φορά τον έχω συναντήσει. Δεύτερον η ηλικία του δεν δικαιολογεί μια τέτοιο είδους παρόρμηση, μόλις η Καλαμαριά πέτυχε το γκολ και ενώ ήταν αλλαγή και βρισκόταν στον δικό του πάγκο, έτρεξε στον δικό μας και εξύβρισε προσωπικά εμένα που ήμουν καθιστός στον πάγκο μου, και άφησε υπονοούμενα για πολλά άλλα άσχημα πράγματα».

Μετά το γκολ του Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Κυβελίδης ήρθε στον πάγκο της ομάδας σας, και φέρεται να είπε κάτι σε εσάς. Ήταν κάτι το προσβλητικό;

«Είναι από τις πιο προσβλητικές κουβέντες που έχω ακούσει. Ακόμη χειρότερα όμως, ήταν τα υπονοούμενα που άφησε, και αυτό ήταν το οποίο αρχικά δεν με εξόργισε απλά θύμωσα. Πήγα στον πάγκο της ομάδας του περπατώντας και του απαίτησα να μου ζητήσει συγνώμη. Αυτό έγινε για ένα λεπτό ίσως και περισσότερο, χωρίς από την πλευρά μου να ακουστεί το οποιοδήποτε υβριστικό. Από την πλευρά μου προκαλώ τον οποιονδήποτε να μου πει, εάν ακούστηκε κάποια υβριστική κουβέντα από το στόμα μου. Η συνέχεια είναι το βίντεο, που επιλεκτικά παρουσιάζουν κάποιοι. Εγώ πηγαίνοντας ήρεμα προς τον πάγκο μου, συνέχιζαν κάποιοι την χλεύη και τα υβριστικά σχόλια προς το πρόσωπο μου».

Στο βίντεο το οποίο έχει γίνει viral, σας είδαμε να ανοίγετε διάλογο με την εξέδρα. Σας είπαν κάτι το οποίο σας έβγαλε εκτός εαυτού;

«Γύρισα πίσω και τους λέω στην Καλαμαριά μου χρωστάτε πολύ μεγάλες χάρες και ειδικά εσείς όλοι, απευθυνόμενος προς τους φιλάθλους το ίδιο και εσείς, οι οποίοι εκείνη την στιγμή μου πετούσαν μπουκάλια, κλειδιά και ότι άλλο είχαν στα χέρια του εκείνη στιγμή. Αυτό που με έφερε σε έξαλλη κατάσταση σίγουρα ή έκανα, είναι τραγική και δεν χαρακτηρίζει ούτε στο χιλιοστό τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα μου, ήταν το γεγονός ότι τα λόγια ακούστηκαν, από πρόσωπα που ξέρουν ποιος είναι ο Γιάννης ο Κερλίδης».

To Top