Κεσαπίδης: «Τιμή για τον Άρη η συμμετοχή στο Rising Stars»

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης παρουσίασε, στην αίθουσα «Ηλίας Ζυγούρης» του Αλεξανδρείου Μελάθρου, το ανανεωμένο και διευρυμένο Rising Stars.

Όπως δήλωσε το μέλος του δ.σ. της ΕΟΚ, Λάμπρης Τάκης, «αντί για οκτώ ομάδες θα αγωνιστούν 12 ομάδες, 10 σταθερές και 2 οι οποίες θα είναι guest, μία από το εξωτερικό και μία από την Ελλάδα. Με μία διαδικασία 11 αγωνιστικών με βαθμολόγια, κατάταξη και τελική φάση». Από φέτος για πρώτη φορά θα υπάρξουν μικτές ομάδες Βορρά και Νότου.

Ο προπονητής της εφηβικής ομάδας του Άρη, Ανδρέας Κεσαπίδης, δήλωσε:

«Είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχουμε για ακόμα μία χρονιά στο Rising Stars και ειδικά με την αναβαθμισμένη δομή. Η ΕΟΚ προσπαθεί να εξελίξει ένα τουρνουά το οποίο έλειπε από το αναπτυξιακό κομμάτι. Αυτό που επιζητούσαμε τα προηγούμενα χρόνια ήταν δυνατά παιχνίδια. Με αυτό το τουρνουά καλύπτουμε ένα αρκετά μεγάλο κενό που υπήρχε. Ο Αρης έχει ροπή στα αναπτυξιακά αθλήματα, επιδιώκουμε αυτήν τη διαδικασία, οπότε θα σταθούμε αρωγοί σε όποια δράση της ΕΟΚ γίνει προς αυτή την κατεύθυνση. Να βοηθήσουμε όλοι μαζί τα παιδιά να φτάσουν στο όνειρό τους. Εύχομαι καλή σεζόν».

To Top