ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεφάλαιο ανανεώσεις: Οι τελικές κινήσεις του Άρη για να πουν το “ναι”, Γκάμα-Ματίγια!

Σε καλό δρόμο έχουν μπει τις τελευταίες μέρες οι υποθέσεις των Μπρούνο Γκάμα και Χαβιέ Ματίγια για τον Άρη.

Όλα δείχνουν πως τις επόμενες μέρες, οι δύο ποδοσφαιριστές θα δώσουν τις τελικές τους απαντήσεις και πως αυτές θα είναι -εκτός απροόπτου- θετικές, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” τους έχουν καταθέσει εδώ και αρκετές εβδομάδες επίσημες προτάσεις ανανέωσης.

Εξ΄αρχής, ο Πορτογάλος εξτρέμ είχε θέσει ως απαράβατο όρο για να αρχίσει τις διαπραγματεύσεις με τον Άρη να τακτοποιηθεί οικονομικά για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Θοδωρής Καρυπίδης προχώρησε σε πληρωμές τα προηγούμενα 24ωρα και όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ σχεδόν όλοι έχουν λάβει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων τους μέχρι τα μέσα Μαρτίου (11/3), όταν και σταμάτησαν οι προπονήσεις.

Μία ακόμα δόση απομένει για να εξοφληθεί ο Μπρούνο Γκάμα και αυτή αναμένεται να κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα, ώστε να προχωρήσει οριστικά το θέμα της ανανέωσής του.

Η πρόταση του Άρη στον Πορτογάλο είναι συγκεκριμένη. Συμβόλαιο ενός έτους με οψιόν αυτόματης ανανέωσης για έναν ακόμα (αν πιάσει συγκεκριμένο όριο συμμετοχών) και απολαβές που για το μπάτζετ της επόμενης σεζόν ανήκει στις… υπερβάσεις. Ο Άρης κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσει τον Μπρούνο Γκάμα, που επίσης θέλει να παραμείνει στην ομάδα.

Όσον αφορά τον Χαβιέ Ματίγια, οικονομικά οι δύο πλευρές φαίνεται να τα έχουν βρει. Ο Ισπανός, όμως, ήθελε εξ΄αρχής κλειστό συμβόλαιο δύο ετών, με τον Άρη να προσφέρει ότι ακριβώς και στον Μπρούνο Γκάμα.

Για να επιτευχθεί η συμφωνία με τον Ισπανό μέσο θα πρέπει ο Άρης να υποχωρήσει και να δεχθεί μία… εξαίρεση στην φιλοσοφία που θα έχει για την επόμενη σεζόν, ώστε να κλείσει θετικά και αυτό το ανοιχτό μέτωπο.

 

 

To Top