ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζει τις επαφές ο Χαριστέας, αναμένοντας τα… νεότερα από Καρυπίδη

Ο Άγγελος Χαριστέας συνεχίζει τις επαφές του για το θέμα των ανανεώσεων, περιμένοντας τις τελικές αποφάσεις του Θοδωρή Καρυπίδη, αλλά και περισσότερες λεπτομέρειες για το μπάτζετ της επόμενης σεζόν.

Στην τελευταία συνάντηση των δύο ανδρών, παρουσία και των Ένινγκ-Τερζή, παρουσιάστηκαν δυο ολοκληρωμένες προτάσεις από τον Χαριστέα και τον Γερμανό προπονητή με το… μπαλάκι να περνάει πλέον στην μεριά του Θοδωρή Καρυπίδη.

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει και νέα συνάντηση, με απόλυτο ρυθμιστή τον Καρυπίδη, μια και είναι αυτός που θα καθορίσει και το μπάτζετ της νέας σεζόν, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα και πως θα διαμορφωθούν οι συνθήκες στο ποδόσφαιρο, αλλά και την οικονομία το επόμενο διάστημα.

Όπως τονίζεται, ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού Άρη θα έχει σημαντικές επαφές οικονομικής φύσεως, που θα καθορίσουν το μπάτζετ, θέλοντας να γνωρίζει πώς θα διαμορφωθεί το οικονομικό πλαίσιο.

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής των “κιτρινόμαυρων” δεν έχει σταματήσει τις επαφές του με τους παίκτες, τόσο αυτούς που έχουν θέσει ως προτεραιότητα, όσο και τους υπόλοιπους που ακολουθούν.

Ωστόσο, αυτό θέλει να γνωρίζει, είναι οι οικονομικές δυνατότητες της ομάδας, προκειμένου να είναι σε θέση να καταθέσει επίσημες προτάσεις και να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις.

To Top