Κιάκος: “Δύσκολη έδρα, ποιοτικός ο Άρης, ίσως αξίζαμε την ισοπαλία”

Την άποψη του ότι ενδεχομένως η ομάδα του να άξιζε την ισοπαλία, κατέθεσε μετά την ήττα (1-0) από τον Άρη ο μέσος του Ιωνικού, Γιάννης Κιάκος, που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Σήμερα ξέραμε ότι θα ναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του Άρη που είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Δυστυχώς δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν πατούσαμε καλά, στο δεύτερο το βρήκαμε λίγο. Συνεχίζουμε όμως. Προχωράμε μπροστά».

Για το αν η προώθηση του Ιωνικού στο δεύτερο ημίχρονο και η πίεση που άσκησε στο δεύτερο ημίχρονο, οφείλεται στην ψυχολογία που έχει η ομάδα του από τα προηγούμενα θετικά αποτελέσματα: «Πιστεύω ότι το χουμε αποδείξει και στα προηγούμενα παιχνίδια ότι τα δίνουμε όλα ως το τέλος, είναι το DNA μας, η δύναμη μας. Αυτό προσπαθήσαμε και σήμερα, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ».

Για το αν θεωρεί δίκαιη τη νίκη του Άρη: «Ο Άρης όπως είπα είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος με πολύ ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες. Δύσκολη έδρα. Στο πρώτο ημίχρονο είχε αρκετές ευκαιρίες, αν και στο δεύτερο θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Οπότε θεωρώ ότι ίσως αξίζαμε την ισοπαλία».

Για τον δυσκολότερο αντίπαλο που αντιμετώπισε φέτος η ομάδα του: «Μέχρι στιγμής δυσκολότερος αντίπαλος ήταν ο Παναθηναϊκός, που παίξαμε μέσα στη Λεωφόρο».

Για τον στόχο του Ιωνικού: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν κοιτάμε τη βαθμολογία. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε αγώνα, αυτός είναι ο στόχος, να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, με το πλάνο του προπονητή μας».

To Top