ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: “Έχουμε 27 βαθμούς στον αγωνιστικό χώρο και είμαστε τέταρτοι”

Ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του και τη νίκη που πήραν απέναντι στον Ιωνικό εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος. Ο προπονητής του Άρη ξεκαθάρισε πως η ομάδα του έχει καταφέρει να μαζέψει 27 βαθμούς στον αγωνιστικό χώρο και βρίσκεται τέταρτη στη βαθμολογία.

Όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

“Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας. Επανήλθαμε στις νίκες κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση. Σήμερα είχαμε στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν ως ομάδα. Είχαμε ένταση, κίνηση χωρίς τη μπάλα και παίξαμε ορθολογικά. Είτε από πλάγια, είτε από τον άξονα, βγάλαμε αρκετές φάσεις, όπως και αρκετές προϋποθέσεις ώστε να πετύχουμε γκολ.

Δεν μας ικανοποίησε το μηδέν στο ημίχρονο, αλλά σαν εικόνα και παρουσία, ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε το γκολ πολύ γρήγορα. Σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού έπρεπε να διαχειριστούμε και την κούραση, ειδικά στον άξονα γιατί δεν είχαμε επιλογές από τον πάγκο. Θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει ένα δεύτερο γκολ πάλι.

Σημαντικό που κλείσαμε τη χρονιά με νίκη. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει 27 βαθμούς στον αγωνιστικό χώρο και είμαστε τέταρτοι. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να πάμε στο τέταρτο σερί παιχνίδι μέσα σε 12 μέρες. Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, κόντρα στον ΟΦΗ”.

To Top