ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κιλαζίδου στο PRESSARIS: «Μεγάλη ομάδα ο Άρης, είναι καιρός να πρωταγωνιστήσει ξανά στην μεγάλη κατηγορία!»

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Άρη κατάφερε, μετρώντας 19 νίκες σε ισάριθμα ματς φέτος, να εξασφαλίσει τέσσερις στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Α2 την επάνοδό της στα μεγάλα σαλόνια, μετά από δύο χρόνια παραμονής της στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Η μία εκ των αρχηγών της ομάδας, η Χρύσα Κιλαζίδου, η οποία έχει αγωνιστεί με τις «κίτρινες» και στην Α1 μίλησε στο PRESSARIS για τα φετινή επιτυχία της ομάδας, για τα μυστικά αυτής, αλλά και για το τι προσδοκούν πλέον με την επιστροφή του Άρη στα μεγάλα σαλόνια.

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που κατάφερε η ομάδα ν΄ ανέβει στην Α1. Πιστέψαμε στις δυνατότητες της ομάδας από την αρχή και μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις ήρθε η ανταμοιβή των κόπων μας», τόνισε αρχικά, για να προσθέσει:

«Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό επιτυχίας. Ίσως το ότι ήμασταν τόσο δεμένες μεταξύ μας, αλλά και με τους προπονητές μας νομίζω ότι ήταν καθοριστικός παράγοντας για την συνεχή πρόοδο της ομάδας και το αήττητο τουλάχιστον μέχρι στιγμής».

Ερωτηθείσα για το αν περίμεναν αυτήν την επιτυχία, η νεαρή γκαρντ του Άρη τόνισε σχετικά:

«Το καλοκαίρι ο στόχος της ομάδας ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Στη συνέχεια, όμως, είδαμε ότι μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα λόγω και της ενίσχυσης της ομάδας από έμπειρες παίκτριες, αλλά και του ταλέντου των μικρότερων σε ηλικία παικτριών» και αναφερόμενη στο πού αφιερώνουν αυτήν την επιτυχία, υπογράμμισε πως:

«Αυτή η άνοδος είναι σίγουρα αφιερωμένη στον γενικό αρχηγό μας, Άγγελο Πανταζή, ο οποίος είναι πάντα δίπλα μας, σε όλους τους τομείς, αλλά και στους ανθρώπους που μας στήριξαν όλη την χρονιά και ήταν και αυτοί κοντά μας».

Τέλος, όσον αφορά στο τι περιμένουν τη νέα χρονιά, που θα βρει την ομάδα και πάλι στα μεγάλα σαλόνια, τόνισε:

«Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα και μετά από ένα διάλειμμα δύο χρόνων στην Α2, νομίζω ότι είναι καιρός να πρωταγωνιστήσει ξανά στην μεγάλη κατηγορία!».

To Top