ΜΠΑΣΚΕΤ

Πέντε μετάλλια και πολλές διακρίσεις για τους “κιτρινόμαυρους” τζουντόκα

Με τρία χρυσά και δύο χάλκινα μετάλλια αλλά και πολλές διακρίσεις επέστρεψαν οι αθλητές του τμήματος τζούντο του Α.Σ. Άρης, που συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, χρυσά μετάλλια κατέκτησε η Νικολέτα Σαρβανίδου στα -70kg τόσο στην κατηγορία Νεανίδων όσο και στην κατηγορία Νέων Γυναικών. Χρυσό μετάλλιο πήρε και η Αικατερίνη Καλπακίδου στα -78kg στην κατηγορία Νέων Γυναικών. Χάρη σε αυτά τα μετάλλια μάλιστα ο ΑΡΗΣ πήρε τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία των συλλόγων στην κατηγορία Νέων Γυναικών.

Χάλκινο μετάλλιο έλαβε ο Βίκτωρ Μαμιάν -55kg στην κατηγορία Παίδων Α’ και ο Ελευθέριος Παναγιώτου στα -66kg στην κατηγορία Νέων Ανδρών.

Την πέμπτη θέση, παρότι τραυματισμένος, κατέλαβε ο Οδυσσέας Τσιμπικάκης στα -73kg στην κατηγορία Νέων Ανδρών. Ο αθλητής του ΑΡΗ κατάφερε, αγωνιζόμενος σε μία από τις δυσκολότερες κατηγορίες του ελληνικού τζούντο, να κερδίσει τους πρώτους τρεις αγώνες με ippon, φτάνοντας στον ημιτελικό όπου και τραυματίστηκε.

Στην πέμπτη θέση έλαβαν επίσης ο Νικόλαος Μουλάτζε στα -81kg στην κατηγορία Νέων Ανδρών, ο Πέτρος Αναστασίου στα -73kg στους Εφήβους, ο Βασίλης Τσερέπης, ο οποίος πάλεψε για το χάλκινο, στα -50kg στην κατηγορία Παίδων Α’, η Αικατερίνη Ματουσίδη στα  -52kg στην κατηγορία Κορασίδων Β’. Πέμπτη θέση πήρε και ο Αθανάσιος Μυλωνέλης στην  -60kg στην κατηγορία Εφήβων, στην οποία συμμετείχε για πρώτη φορά όντας ο νεότερος αθλητής σε αυτή.

Τέλος, την έβδομη θέση στα -66kg στους Εφήβους έλαβε ο Χρήστος Γούτζιος.

Πηγή: arisac.gr

To Top