Κιοσέλογλου: “Η αναγέννηση του μπασκετικού Άρη θα έρθει μέσα από τον Γκάλη”

Ο Σωτήρης Κιοσέλογλου, μέλος της επιτροπής διοργάνωσης της εκδήλωσης προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, επιβεβαίωσε πως η NOVA θα καλύψει τηλεοπτικά την εκδήλωση της 7ης Μαϊου και υπογράμμισε πως η παρουσία του Γκάλη σε συγκεκριμένο πόστο θα φέρει και την αναγέννηση του Άρη.

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Κιοσέλογλου στο “Αρένα 89,4″:

Αρχικά, τόνισε για την χτεσινή εκπομπή της ΕΡΤ και την προσβολή προς τον Άρη: «Όπως κάθε οπαδό του Άρη, με πείραξε. Ο Άρης δέχτηκε αξιοπρεπώς την ήττα μας, τον υποβιβασμό μας τότε με την αφαίρεση βαθμών, δεν μπορούμε να ακούμε για «Μπαρτσελόνες» ειρωνικά”.

Συνέχισε για τον ανταγωνισμό ανάμεσα στην κρατική τηλεόραση και στη NOVA: «Υπήρχε ένας ανταγωνισμός ανάμεσα στην ΕΡΤ και στην NOVA. Μας ένοιαζε να έφτανε το φιλικό αυτό προς τιμήν του Γκάλη σε όλα τα σπίτια, σε όλη την Ελλάδα. Εμείς θέλουμε να υπάρχει μια σωστή τηλεοπτική μετάδοση, δεν μας ενδιέφεραν οι χρηματικές αμοιβές. Μας προβλημάτισαν και τα γεγονότα πως δεν υπάρχει τελευταία περιγραφή των μεταδόσεων, δεν υπάρχει καλή ποιότητα εικόνας. Η NOVA έκανε την καλύτερη πρόταση, εμείς θιχτήκαμε γιατί έχουμε και μια αξιοπρέπεια από την χτεσινή εκπομπή κατά της ομάδας μας στη ΝΕΤ και, κατά πάσα πιθανότατα, θα το δείξει αυτή. Ίσως το δείξει μετά από λίγο καιρό και η ΕΡΤ, δεν ξέρω ακόμη. Μέσα στις επόμενες μέρες θα κλείσει οριστικά το ζήτημα. Όλα πηγαίνουν κατ’ ευχήν στις προετοιμασίες».

Για το αν πρέπει να είναι ο Γκάλης μέσα στην ομάδα του Άρη διοικητικά και παλιότερες προσπάθειες: «Υπάρχει πολυτέλεια να έχουμε έναν Γκάλη έξω από την οικογένεια του Άρη; Εγώ πιστεύω πως η αναγέννηση του μπασκετικού Άρη θα έρθει μέσα από τον Νίκο Γκάλη. Παλιότερα είχαμε προσπαθήσει να τον φέρουμε κοντά στην ομάδα και να βοηθήσει από πόστο, αλλά δεν τα καταφέραμε”.

Για τη βοήθεια που τους παρείχαν οι πολιτικοί φορείς: «Μας βοήθησαν όλοι οι αρμόδιοι φορείς, απευθυνθήκαμε και κάναμε συναντήσεις με του Υπουργείο Πολιτισμού, το Δήμο Θεσσαλονίκης και μας έχουν βοηθήσει όλοι”.

Για τον ποδοσφαιρικό Άρη και αν έχει σωθεί: «Νομίζω ο Άρης έχει σωθεί, δεν υπάρχει θέμα. Η ΑΕΚ έχει πέσει. Εδώ φαίνεται και η διαφορετικότητα του Αρειανού, αυτοί προσπαθούν να τη σώσουν μετά από αυτά που έγιναν».

 

To Top