«Κιτρίνισε» η Εθνική Νέων

Τρεις ποδοσφαιριστές του Άρη συμπεριλήφθηκαν στα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού Κώστα Τσάνα για τις προπονήσεις της Εθνικής Νέων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά από την ερχόμενη Δευτέρα (23/01) μέχρι και την Τετάρτη (25/01). Ο λόγος για τους Γιώργο Κατίδη, Σωκράτη Διούδη και Γιάννη Γιαννιώτα, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τους «κίτρινους» για μία ακόμα φορά.

Για τους Κατίδη και Διούδη η κλήση αυτή ήταν κάτι αναμενόμενο λόγω των εμφανίσεών τους στα παιχνίδια που έδωσαν με τη «γαλανόλευκη» στους αγώνες πρόκρισης της Αρμενίας, με τον πρώτο μάλιστα να φορά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Όσον αφορά τον Γιαννιώτα, που έδωσε το «παρών» και στην προηγούμενη προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος πριν από δύο μήνες, προφανώς η εικόνα που παρουσιάζει στους αγώνες με τα χρώματα του Άρη, αλλά και η ταχύτατη εξέλιξή του, ήταν κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Αναλυτικά, τη 18μελή αποστολή που θα συμμετάσχει στο τριήμερο προπονητικό καμπ της Εθνικής Νέων απαρτίζουν οι Ρουγκάλας, Λυκογιάννης, Διαμαντάκος (Ολυμπιακός), Κουσίδης, Μαρινάκης (Παναθηναϊκός), Σταφυλίδης, Κίτσιου, Μελισσάς (ΠΑΟΚ), Μπουγαδης (ΑΕΚ), Μπουχαλάκης (Εργοτέλης), Κατίδης, Διούδης, Γιαννιώτας (Άρης), Μπούζας, Κούρος, Σμυρλής (Πανιώνιος), Καϊμακούδης (Ηλυσιακός), Μπάλας (Ατρόμητος).

To Top