Τα… πουλέν του Βασσάρα και το «κωλοπαίχνιδο» του Μήτσιου! (video)

Μπορεί ο Χρήστος Μήτσιος να είναι ένας από τους κακούς διαιτητές που έχουν «κάψει» φέτος τον Άρη, τουλάχιστον όμως έχει έφεση στις… ξένες γλώσσες. Και συγκεκριμένα, στα «γαλλικά», αφού στο χθεσινό ματς Παναθηναϊκός – Δόξα συνελήφθη από την κάμερα να βρίζει! Άλλο ένα δείγμα της νοοτροπίας των «χαϊδεμένων παιδιών» του Κύρου Βασσάρα.

Ο διαιτητής από τα Γιάννινα, τον οποίο ακόμα θυμούνται στον Άρη για την ανύπαρκτη αποβολή του Χαβιέρ Ουμπίντες στο εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ, δικαίωσε χθες όσους πιστεύουν ότι οι Έλληνες διαιτητές είναι κακομαθημένοι και… παρακαλάνε από μέσα τους να κερδίζουν πάντοτε οι «μεγάλοι», με κάθε τρόπο!

«Άντε γ… το κωλοπαίχνιδο!», φάνηκε καθαρά να λέει ο 37χρονος ρέφερι, μόλις σφύριξε τη λήξη στο παιχνίδι Παναθηναϊκός – Δόξα Δράμας! Προφανώς, ανακουφισμένος από το γεγονός ότι ο Κατσουράνης είχε σκοράρει στο 88′ και έδωσε τη νίκη στους «πράσινους», βγάζοντάς τον από μια δύσκολη θέση. Γιατί διαφορετικά, ίσως «τα άκουγε» αυτός για τους χαμένους βαθμούς του Παναθηναϊκού και μάλλον αυτό δεν θα ήταν καλό για την καριέρα του.

Ο Μήτσιος ακολουθεί, άλλωστε, το παράδειγμα του ίδιου του Βασσάρα: Σημασία έχει εμείς να φαινόμαστε… όμορφοι και να προοδεύουμε, όλα τα άλλα δεν έχουν αξία! Για το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο, ας νοιαστεί κάποιος άλλος…

Δείτε το βίντεο με τα… «γαλλικά» του Μήτσιου:
{youtube}evorkKZ2LoU|480|360|1{/youtube}

To Top