Η πρώτη κόκκινη και το βαθύ… κίτρινο στην καριέρα του!

Ήταν η πρώτη φορά… για τον Νίκο Λαζαρίδη και ήταν δυσάρεστη. Ο αρχηγός των κίτρινων αντίκρισε για πρώτη φορά στην καριέρα του την κόκκινη κάρτα, θύμα και αυτός της υπέρμετρης ευαισθησίας των διαιτητών απέναντι στον Άρη. Η… κόκκινη αρνητική πλευρά της εμπειρίας του. Ο Λαζαρίδης, βέβαια, δεν κρύβει ότι “ποντάρει” στο βαθύ κίτρινο!

Ο 32χρονος αμυντικός των κίτρινων αποβλήθηκε με δυο κίτρινες κάρτες από τον διαιτητή Κομίνη. Η πρώτη ανύπαρκτη γιατί ως αρχηγός επισήμανε στον ρέφερι πως έδωσε κάρτα σε λάθος παίκτη και όχι στον Τόμας που έκανε το φάουλ στον Γιαννιώτα. Η δεύτερη κίτρινη ήταν αυστηρή, για ένα φάουλ επάνω στον Παπαδόπουλο. Εάν εκείνο ήταν φάουλ για κίτρινη, τότε το φάουλ του Λισγαρά στο 80’ πάνω στον Γιαννιώτα θα έπρεπε να είναι απευθείας κόκκινη!

Μ’ αυτά και μ’ αυτά ο Λαζαρίδης είδε την πρώτη κόκκινη στην καριέρα του μετά από 264 συμμετοχές σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες. Αν και αμυντικός ποτέ πριν δεν είχε αποβληθεί… Έγινε και αυτό το ρεκόρ φέτος στον Άρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λαζαρίδης αγωνίστηκε στην Κοζάνη (20 συμ.), Καστοριά (59 συμ.), Πανιώνιο ( 8 συμ.), Αστέρα Τρίπολης (133 συμ.), Άρης (44 συμ.).

Την ίδια ώρα, μετά την εμπειρία της κόκκινης κάρτας, ο Καστοριανός αμυντικός δεν κρύβει ότι η καριέρα του θα έχει εξέλιξη σε βαθύ… κίτρινο. Όπως αναφέρουν πληροφορίες βρέθηκε στο στόχαστρο ομάδων με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, αλλά απέρριψε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα, τη στιγμή μάλιστα που είναι ο αρχηγός του Άρη…

«Το μόνο που με ενδιαφέρει αυτήν τη στιγμή είναι να επιστρέψει ο Άρης στις επιτυχίες…» λέει χαρακτηριστικά στο φιλικό του περιβάλλον.  

To Top