Με Παναθηναϊκό στους «8» του Κυπέλλου

Ο Παναθηναϊκός θα είναι ο αντίπαλος του Άρη στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών, με τους «κίτρινους» να προκρίνονται αυτόματα στο φάιναλ έιτ που θα γίνει στην Σύρο (7-10 Μαρτίου), με δεδομένο ότι μόνο οκτώ ομάδες δήλωσαν εμπρόθεσμα συμμετοχή στο θεσμό.

Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης θα είναι τα εξής: Ηρακλής – ΠΑΟΚ, Λαμία – Φοίνικας Σύρου, Παμβοχαϊκός – Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός – Άρης. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του Γιώργου Γιάτση έχει τη δυνατότητα να φτάσει, τουλάχιστον, μέχρι τα ημιτελικά, αφού οι «πράσινοι» είναι φέτος ιδιαίτερα αποδυναμωμένοι.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της διοργάνωσης, οι προημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνουν την Πέμπτη 7 Μαρτίου, οι ημιτελικοί το Σάββατο 9 Μαρτίου και ο τελικός την Κυριακή 10 Μαρτίου.

Οι τρεις υπόλοιπες ομάδες της Α1 (Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΕΑ Πατρών, Κηφισιά) είχαν εκφράσει απροθυμία να συμμετάσχουν στη διοργάνωση, προκειμένου να αποφύγουν τα σημαντικά οδοιπορικά έξοδα. Παρότι μάλιστα δύο από αυτές άλλαξαν γνώμη και υπέβαλαν τελικά αίτημα συμμετοχής, αυτό απορρίφθηκε ως εκπρόθεσμο…

To Top