Κιτρίνισε ο τίτλος!

«Αγκαλιά» με την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος βρίσκεται η Ντόρτμουντ που επικράτησε με 1-0 της Μπάγερν Μονάχου στο «Σίγκνταλ Ιντούνα Παρκ», στο πολύ μεγάλο ντέρμπι της 30ης αγωνιστικής. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 77ολεπτό.

 Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ο Βάιντενφέλερ απέκρουσε πέναλτι του Ρόμπεν διατηρώντας το 1-0 για τους γηπεδούχους. Ο Ολλανδός αποδείχθηκε μοιραίος για τους φιλοξενούμενους αφού έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αύξησε στους έξι βαθμούς τη διαφορά της από τους Βαυαρούς τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της «Μπουντεσλίγκα» και πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για να πανηγυρίσει τον τίτλο.    
 

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάϊντενφέλερ, Πιστσέκ, Σμέλτσερ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Γκουντογκάν (74′ Πέρισιτς), Κελ, Μπλαστσικόφσκι (89′ Ογουομογέλα), Καγκάουα (74′ Λάιτνερ), Γκρόσκροϊτς, Λεβαντόφσκι. 

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Μπαντστούμπερ, Αλάμπα, Λουίς Γκουστάβο, Κρόος, Ρόμπεν, Μίλερ (61′ Σβαϊνστάιγκερ), Ριμπερί, Γκόμεζ (75′ Όλιτς).

To Top