Κιτρινίζει η Λιβαδειά, εισιτήρια και σήμερα από το ξενοδοχείο!

Ο Άρης δεν θα είναι μόνος σήμερα στην Λιβαδειά, όπως ποτέ δεν ήταν μόνος. Οι ποδοσφαιριστές των κίτρινων θα αγωνιστούν στο σημερινό παιχνίδι με τη συμπαράσταση των οπαδών της ομάδας που αναμένεται να ταξιδέψουν στη Λιβαδειά από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα αλλά και τις γύρω περιοχές.

Θα είναι η πρώτη οργανωμένη εκδρομή φέτος, στην Ελλάδα του παραλόγου και των απίθανων μέτρων. Ήδη οι οργανωμένοι σύνδεσμοι έχουν ανακοινώσει εκδρομή.

Τα εισιτήρια που είχαν στη διάθεσή τους οι διοικούντες την ΠΑΕ εξαντλήθηκαν, όμως οι οπαδοί του Αρη θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια και από την πρωτεύουσα του νομού Βοιωτίας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει ότι εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (κοστίζουν 20 ευρώ) θα διατίθενται και αύριο (Σάββατο) από τις 10:30 π.μ έως τις 5 μ.μ στο ξενοδοχείο Levadia (βρίσκεται κοντά στο κεντρικό πάρκο της Λιβαδειάς) για τους φίλους της ομάδας που κατοικοεδρεύουν στη Νότια Ελλάδα ή δεν πρόλαβαν να τα προμηθευτούν από το Aris Mobile».

 

To Top