Κιτρινίζει Καυταντζόγλειο για νέα «κατάθεση ψυχής»

«Τι κι αν με πλήγωσες, αδιαφορώ…» λέει το τελευταίο σύνθημα των οπαδών του Άρη, οι οποίοι θα φροντίσουν να το κάνουν πράξη αύριο στο Καυταντζόγλειο, αφήνοντας στην άκρη τις όποιες πικρίες και δίνοντας δυναμικό ραντεβού στο πλευρό της ομάδας.

Ο Άρης δίνει, στην τελευταία του πια ευκαιρία, ένα άκρως σημαντικό παιχνίδι, όπου το μοναδικό ζητούμενο είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης. Οι «κίτρινοι» θα ψάξουν το «διπλό» και θα έχουν στο πλάι τους τον κόσμο τους, ο οποίος αναμένεται να κάνει ακόμη μία κατάθεση ψυχής στην έδρα της Δόξας Δράμας.

Οι οπαδοί του Άρη γνωρίζοντας πως από εδώ και πέρα θα χρειαστούν μόνο νίκες και πως το πρόγραμμα είναι αρκετά βατό, ώστε ο Άρης να τρέξει ένα σερί, το οποίο θα σταθεί ικανό να τον βάλει ξανά σε τροχιά πλέι οφ, αναμένεται να δώσουν το δυναμικό παρών στο γήπεδο. Η προσέλευση του κόσμου θα γίνεται μαζικά από νωρίς, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι οι οπαδοί του Άρη δε θα φιλοξενηθούν εκεί που συνήθως πηγαίνουν οι φιλοξενούμενοι.  Όλοι οι οπαδοί της ομάδας θα μπορούν να μπαίνουν στο γήπεδο από τις απέναντι θύρες, δηλαδή τις 4-5-1-13-17.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Καυταντζόγλειο» αύριο για μία ακόμη κιτρινόμαυρη κατάληψη, με στόχο έστω και την ύστατη στιγμή, ο Άρης να ξυπνήσει και να προλάβει το. τρένο.

To Top