«Κιτρινόμαυρα» αδέρφια για πάντα

Η εκπληκτική εμφάνιση της Μπορούσια Ντόρτμουντ και η εμφατική νίκη με 4-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης έφεραν τη γερμανική ομάδα με το ενάμισι πόδι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα προκάλεσε έκπληξη και θαυμασμό στην παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα, στη Θεσσαλονίκη πανηγυρίστηκε για ακόμα ένα λόγο.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Αρη, στον σύνδεσμο «Super 3», διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με τους αντίστοιχους της Μπορούσια Ντόρτμουντ, του συνδέσμου «The Unity». Εκτός από τα χρώματα -κίτρινο και μαύρο-, υπάρχουν αρκετά ακόμη πράγματα που ενώνουν τις δυο ομάδες. Εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών διατηρούν καθημερινή, σχεδόν, επικοινωνία, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που στη θύρα 3 του «Κλεάνθης Βικελίδης» έχουν έρθει οπαδοί της γερμανικής ομάδας, ενώ οπαδοί του Αρη έχουν παρακολουθήσει παιχνίδια από το πέταλο του γηπέδου «Ζιγκνάλ Ιντούνα Παρκ».

Τελευταία παρουσία οπαδών της Ντόρτμουντ στη Θεσσαλονίκη ήταν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας ταξίδεψαν από την προηγούμενη μέρα του αγώνα, φιλοξενήθηκαν από τους οπαδούς του Αρη και παρακολούθησαν την αναμέτρηση από τη θύρα 3, κρεμώντας, μάλιστα, στα κάγκελα και πανό της ομάδας τους.

 Πανηγύρισαν έξαλλα τη σπουδαία νίκη του Αρη με 5-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, ενώ κυκλοφορεί ήδη στο Διαδίκτυο και βίντεο με τους οπαδούς του Αρη και της Μπορούσια Ντόρντμουντ να τραγουδούν μαζί συνθήματα. Αρκετά είναι, επίσης, τα παιχνίδια που οργανωμένοι οπαδοί του Αρη βρέθηκαν στη θύρα των φανατικών της Ντόρτμουντ στο «Ζιγκνάλ Ιντούνα Παρκ», ενώ εντυπωσιακή είναι η φωτογραφία που δείχνει τη σημαία του «Super 3 Περαίας» να κυματίζει ανάμεσα στα λάβαρα της γερμανικής ομάδας.
Πηγή: sentragoal.gr
To Top