Ο (διαλυμένος) Παναθηναϊκός με χρέη εκατομμυρίων ευρώ “ονειρεύεται” Γιαννιώτα! Αλλάξτε “παραμύθι”, αυτό δεν έχει… δράκο!

Τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων και τα γνωστά σενάρια άρχισαν. Σχεδόν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, με τα γνωστά πρόσωπα. Στην προκειμένη περίπτωση ο (διαλυμένος) Παναθηναϊκός με χρέη εκατομμυρίων ευρώ, διαρρέει έντονο ενδιαφέρον για τον Γιαννιώτα.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Προφανώς πρέπει να αλλάξουν παραμύθι. Αυτό δεν έχει… δράκο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού στο «Goal»: “εδώ και μέρες, ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος του Παναθηναϊκού από την ελληνική αγορά και καταπώς φαίνεται στο «τριφύλλι» είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητές τους, για να ντύσουν στα πράσινα τον 19χρονο ακραίο επιθετικό του Αρη.

Για τον νεαρό διεθνή -που αποτελεί θερμή εισήγηση του Γιάννη Σαμαρά- έχουν «ανάψει» το πράσινο φως όλα τα μέλη του νέου τιμ του «τριφυλλιού» (Αναστασίου, Σαραβάκος, Νταμπίζας), αφού κρίνουν πως είναι μία απ’ τις καλύτερες περιπτώσεις που θα μπορούσε να προσεγγίσει ο Παναθηναϊκός, αν αναλογιστεί κανείς την ποιότητά του, το νεαρόν της ηλικίας του, τις δυνατότητες μεταπώλησης αλλά και το οικονομικό σκέλος, δεδομένου ότι το ποσό που θα χρειαστεί να δαπανήσουν δεν είναι… απαγορευτικό (η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι 150.000 ευρώ). Βεβαίως, η υπόθεσή του δεν είναι εύκολη, διότι οι «πράσινοι» γνωρίζουν από το περιβάλλον του παίκτη πως έχει δεχθεί προσεγγίσεις και από τον Ολυμπιακό και από τον ΠΑΟΚ”.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ:

“Σε ανεπίσημη επαφή που υπήρξε προ λίγων ημερών με τον πατέρα του Γιαννιώτα, η απάντηση που δόθηκε προς τον Παναθηναϊκό είναι πως ο 19χρονος άσος δεν έχει αυτήν τη στιγμή ως Νο 1 σκέψη του τα χρήματα, αλλά αναζητά ένα ασφαλές περιβάλλον στο οποίο θα μπορέσει να αναδείξει το ταλέντο του, για να κάνει στη συνέχεια το επόμενο… βήμα σε ευρωπαϊκό σύλλογο. Η προοπτική του ΠΑΟΚ δεν τον… ψήνει, αφού κατανοεί πως θα του δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην καριέρα του, ενώ ο Ολυμπιακός από την άλλη δεν του προσφέρει τη «σιγουριά» ότι θα έχει την ευκαιρία να παίξει και να εξελιχθεί.

Εν αντιθέσει με τον Παναθηναϊκό που δείχνει πλέον πως έχει αποκτήσει πολύ σημαντικό προβάδισμα για να τον αποκτήσει, υπό την προϋπόθεση ότι θα κινηθεί άμεσα, καθώς και ο νεαρός έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να έχει κλείσει το θέμα του ει δυνατόν πριν από την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής Νέων για το Μουντιάλ στην Τουρκία, στις αρχές Ιουνίου”.

To Top