«Κιτρινόμαυρες» διαδικτυακές ευχές!

«Καλά Χριστούγεννα»… Νυν και πρώην παίκτες του Άρη, όπως οι Κριστιάν Πορτίγια, Φράνσις Ντίκο, Ρίκι Φατί, ο Σέρχιο Κόκε, αλλά και ο Μάριο Κάσερες, ευχήθηκαν μέσω του διαδικτύου στους οπαδούς της ομάδας και όχι μόνο.

Το… χορό άνοιξε πρώτος ο Σέρχιο Κόκε, ο οποίος μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας του στο facebook άκρως… λακωνικά είπε «Feliz Navidad (Καλά Χριστούγεννα)», απευθυνόμενος και στους οπαδούς του Άρη.

Πιο γλαφυρός υπήρξε ο πρώην επιθετικός των «κίτρινων», Μάριο Κάσερες. Ο Χιλιανός στράικερ μέσω της σελίδας του στο facebook έγραψε από το Σαντιάγκο της Χιλής, μιλώντας μόνο για τον Άρη, τα εξής:
«Καλά Χριστούγεννα φίλοι μου. Χρόνια πολλά αδελφοί. ΑΡΗΣ.
Saludos Ελλάδα !!
FELIZ NAVIDAD !! Αρειανάρααααααααααα»!»

Ο Κριστιάν Πορτίγια επίσης από το facebook, ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάμικτα ισπανικά και αγγλικά: «Feliz navidad! Merry Christmas…! I love Thessaloniki…! :)».

Οι γνωστοί λάτρεις του twitter μίλησαν κι αυτοί. Ο λόγος για τους Φράνσις Ντίκο και Ρίκι Φατί. Ο Γκανέζος στόπερ έγραψε «Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Ελπίζω όλοι να απολαύσουμε τη σημερινή μέρα και νύχτα. Ω ναι! Ας σταματήσουμε να ανησυχούμε για το μετά …», ενώ ο Γάλλος χαφ αρκέστηκε στο να πει: «Καλά Χριστούγεννα σε όλους, να απολαύσετε αυτήν την ημέρα».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top