Πρότυπο οι οπαδοί του Άρη στην Ρουμανία!

 Η φήμη του κόσμου του Άρη έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα προ πολλού… Πρόσφατα αφιέρωμα της ιστοσελίδας του βρετανικού αθλητικού ραδιοσταθμού talksport.co.uk, κατέταξε τους οπαδούς των «κίτρινων» στο «τοπ 10» με τους πιο… τρελούς του πλανήτη, λέγοντας ότι προσφέρουν θέαμα ανώτερο από εκείνους της Μπόκα Τζούνιορς, αλλά και από τους ίδιους τους Λος Άντζελες Λέικερς! Η νέα αναγνώριση έρχεται από την Ρουμανία.

Μετά, λοιπόν, από το τιμητικό… πλασάρισμα στην κορυφαία δεκάδα του ποδοσφαιρικού πλανήτη, σε έρευνα που έγινε στην Ρουμανία και την οποία δημοσιεύουν σχεδόν όλα τα μέσα της χώρας, για την προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα, φιλοξενήθηκαν πολλές απόψεις-συνεντεύξεις, από τις οποίες αναδεικνύεται η αναγνώριση στους φιλάθλους του Άρη.  

romaniaΑπό αυτές που ξεχώρισαν σε έκταση ήταν η συνέντευξη του επικεφαλής των οργανωμένων οπαδών της Ραπίντ Βουκουρεστίου, οι οποίοι θεωρούνται από τους πιο θερμόαιμους και πιστούς στη Ρουμανία.

Το Νο1 των οπαδών της Ραπίντ Βαλεντίν Μαρσινέα, αφού πολλά είπε και διάφορα για την ομάδα και τον κόσμο της, γίνεται πιο… ενδιαφέρων όταν απαντάει στο ερώτημα ποιο είναι το μοντέλο των οπαδών που θαυμάζουν οι ίδιοι.

Η απάντηση χωρίς περιστροφές:

«Σας αποκαλύπτω ότι τα μοντέλα που θέλουμε ανά τον κόσμο μπορούν να συγκριθούν με αυτά της Νάπολι από την Ιταλία και του Άρη Θεσσαλονίκης από την Ελλάδα. Μου αρέσει πολύ να βλέπω τους Έλληνες και τους Ναπολιτάνους τόσο για τον φανατισμό τους, όσο και για το γεγονός ότι μεγάλος αριθμός του κάνουν ταξίδια και μετακινούνται, είναι συνεχώς στον δρόμο. Κάνουμε και εμείς προσπάθειες για να είναι τόσο πολλές οι μετακινήσεις, αλλά υπάρχει κόστος και ας μην ξεχνάμε ότι ο μέσος όρος ηλικίας των οπαδών μας είναι 22 χρόνων…».

Τα εύσημα και με το παραπάνω για τους οπαδούς του Άρη και από την Ρουμανία. Οι εκδρομές-εκστρατείες τους ανά την Ευρώπη (ακόμη σχολιάζεται θετικά η παρουσία στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ» και στ «Βιθέντε Καλντερόν») έχουν κάνει αίσθηση εντός κι εκτός συνόρων!

Δεν βγήκε τυχαία, το «χιλιόμετρα θα γράφω και θα τραγουδώ…».
  

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top