Κιτρινόμαυρες επιτυχίες στην Πάτρα

Με δύο νίκες και μία ήττα για τις αθλήτριες του Αρη ξεκίνησε η πρώτη μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος πυγμαχίας γυναικών, που διεξάγεται το διάστημα αυτό στο κλειστό γυμναστήριο της Ε.Α.Π στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία των 60 κιλών η Γεωργία Βαχανίδου κέρδισε με εγκατάλειψη της αντιπάλου της στον 1ο γύρο την Μαρία Λάμπρου του Κολοσσού Ιωαννίνων. Με τη νίκη αυτή, η αθλήτρια των «κίτρινων» πέρασε στον ημιτελικό της κατηγορίας της, ενώ στην κατηγορία των 69 κιλών, η Στέλλα Κοντούλη νίκησε στα σημεία την Άννα Τσομπάνη του Μπάλιου Αθηνών, περνώντας στα προημιτελικά της κατηγορίας της.

Η Χαρά Γιάντση στην κατηγορία των 57 κιλών, παρά την πολύ καλή εμφάνιση της και την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε για την νίκη, τελικά δεν τα κατάφερε και έχασε στα σημεία με πολύ μικρή διαφορά από την Μιχαέλλα Λαγουδάκη του Κολοσσού Ιωαννίνων.

Ο προπονητής του τμήματος πυγμαχίας του Αρη, Γιώργος Γκαβέζος, έμεινε πολύ ευχαριστημένος με την προσπάθεια της Βαχανίδου και της Κοντούλη, που κέρδισαν, αλλά και της Γιάντση, η οποία προσπάθησε παρά πολύ για την νίκη, ωστόσο, λόγω της μικρής εμπειρία που έχει έχασε τον αγώνα στις λεπτομέρειες.

To Top