Κιτρινόμαυρη αποστολή σε… εξέλιξη! Ανοιχτά μέτωπα για τον Άρη!

Προηγήθηκε το αίσιο τέλος στο θέμα της αδειόδοτησης της ΠΑΕ Άρης. Ακολούθησε η προφορική συμφωνία με τον Νίκο Λαζαρίδη και ο… αγώνας της κιτρινόμαυρης αποστολής συνεχίζεται με πολλά ανοιχτά μέτωπα!

Στο μπαράζ της παρουσίας του Δημήτρη Ηλιάδη στην Αθήνα, θα υπάρξει και μια καθοριστική συνάντηση με τον πρώην κιτρινόμαυρο Χαβιέρ Ουμπίντες. Στις προθέσεις της κιτρινόμαυρης διοίκησης είναι να «τελειώσει» θετικά για τον Άρη και το θέμα την Πέμπτη! Πρέπει να σημειωθεί ότι υπήρχε ήδη δίαυλος επικοινωνίας σε καλό δρόμο από τις επαφές που έγιναν πριν μερικές βδομάδες με την προοπτική της επιστροφής του Ουμπίντες στον Άρη, αν και τελικά ο Αργεντινός κατέληξε στον Ατρόμητο.

Σε ότι αφορά το θέμα των διακανονισμών και των υπογραφών, σειρά παίρνει ο Σάκης Πρίττας, με τον οποίο αναμένεται να υπάρξει οριστικό τέλος την Παρασκευή.

Την ίδια μέρα, βάσει του προγραμματισμού και των συνεννοήσεων από την Αλκμήνης παίρνουν σειρά οι Βελλίδης, Γιάκομπ, ενώ την ερχόμενη Τρίτη είναι το κρίσιμο ραντεβού με τον Έκτορ Κούπερ!

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η κιτρινόμαυρη αποστολή! Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Δημήτρης Ηλιάδης με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Αθήνα, αφού βρέθηκε χθες στα γραφεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) αναμένεται σήμερα να περάσει και από τα γραφεία της ΕΠΟ για να συζητήσει για διάφορα ζητήματα που απασχολούν τον Αρη σε ότι αφορά παλιές οφειλές σε συνδυασμό με το θέμα της επικύρωσης των δελτίων.

Παράλληλα θα γίνει συνάντηση και με τους εκπροσώπους της Spotvision, ώστε να κλείσει και αυτό το θέμα, τη στιγμή που ο Άρης συνεχίζει να έχει στο κέντρο του γηπέδου τη διαφήμιση της συγκεκριμένης εταιρίας.

To Top