Το πρώτο ραντεβού για τα 100 χρόνια του μεγάλου Άρη!

Με πρωτοβουλία της Κοινωνίας Μελών Άρη θα γίνει η πρώτη συνάντηση όλων των φορέων με θέμα τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου!

Η ημέρα της πρόσκλησης είναι για σήμερα Πέμπτη, ο τόπος το Aris Sports Cafe, όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα στην ΠΑΕ, την ΚΑΕ, τον Ερασιτέχνη, αλλά και τους βετεράνους (φυσικά και την ΚΜΑ), για να γίνει μια πρώτη επαφή-συζήτηση και ένας συντονισμός των δράσεων εν’ όψει του εορτασμού των 100 χρόνων ζωής του Αρη.

Σχετικά με το θέμα αυτό μίλησε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΚΜΑ Άγγελος Μυσιρλής, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: “Έχουμε ένα ραντεβού με όλους του φορείς του Άρη ώστε να δούμε πως θα ξεκινήσουμε. Τα 100 χρόνια είναι σχεδόν μπροστά μας. Έχουμε ξεκινήσει ήδη την τράπεζα αίματος. Μιλάμε με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις όπου ο κάθε επιχειρηματίας μπορεί να διαφημιστεί δωρεάν. Χθες είχαμε μία πρώτη επαφή για να μαζέψουμε είδη πρώτης ανάγκης και να τα μοιράσουμε. Μπορεί να φαίνονται μικρά πράγματα αλλά είναι πολύ σημαντικά. Την επόμενη εβδομάδα θα στείλουμε επιστολές σε όλες τις ομάδες που έχουν το όνομα Άρης γα να βρεθούν στην Θεσσαλονίκη. Είμαστε ένα κλαμπ με ανοιχτές πόρτες. Να μπορέσουμε να κάνουμε τα 100 χρόνια και να τα θυμόμαστε για πάντα»

To Top